Motorslijper

Motorslijper, die ook wel doorslijpmachine, motorzaag, bandenzaag of motorsteenzaag worden genoemd, zagen gemakkelijk door vrijwel elk type steen heen. De motorslijper Ø 350 mm – 120 mm is geschikt voor de verhuur aan aan stratenmakers en hoveniers, maar ook aan andere werkers in de bouw of aan doe-het-zelvers. Gemakkelijk doorzagen van allerlei soorten steen en handig tijdens bestratingswerkzaamheden. Het sproeisysteem van deze multifunctionele slijper zorgt ervoor dat het water naar het zaagblad wordt geleid, waardoor je er tijdens het slijpen geen last van hebt. Heb je een klus waar deze bandenslijper geen watertoevoer heeft? Geen probleem door een waterdrukvat.

Door de motorslijper te huren kun je terrasstenen, straatklinkers, tegels en meer doorslijpen

Met een zaagbladdiameter van 350 millimeter is deze motorslijper geschikt voor de grotere klussen

De motorslijper is voorzien van intelligente technologie waardoor bijvoorbeeld de inspuiting elektronisch wordt gestuurd

  • Dag 32,50
  • Week 97,50

Exclusief transport, brandstof en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Motorslijper huren? Een betonslijper staat bekend onder vele namen. Motorslijpers, doorslijpmachines, bandenzagen, doorslijper of motorsteenzaag. Maar de motorslijper Ø 350 mm – 120 mm is in de essentie geschikt voor de verhuur aan aan stratenmakers en hoveniers. Maar ook aan andere werkers in de bouw of aan doe-het-zelvers.

Als je op zoek bent naar een bandenzaag van topkwaliteit, kies je voor deze betonslijper. Met een eigen gewicht van iets meer dan 10 kg kun je flink aan de slag. Als een met door zachte boter. Dat is wat een Stihl betonslijper voor je doet met steen. Deze zeer krachtige professionele machine is ideaal voor het versnijden van steen. Terrasstenen, straatklinkers en tegels ze zijn niet opgewassen tegen deze motorslijpers.

Specificaties

Merk: Stihl
Bladdiameter:  350 mm
Zaagdiepte:  125 mm
Motorvermogen:  3.9 kW
Brandstof: Aspen 2-takt
Asgat: 20 mm
Cilinderinhoud: 72,2 cc
Motortype: luchtgekoelde 2-taktmotor
Trillingen voorste handgreep: 2.4 m/s²
Trillingen achterste handgreep: 2.0 m/s²
Geluidsniveau gegarandeerd (LWA): 112 dB (A)
Geluidsdrukniveau: 98 dB (A)
Gewicht: 10,22 kg

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de motorzaag gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

Uitleg over Motorslijper huren

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Motorslijper huren?

Het is tevens mogelijk om de betonslijper te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Motorslijper huren?

De betonslijper kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad