PBM's huren

Veiligheid staat voorop, zorg daarom voor de juiste PBM’s. PBM is de afkorting van persoonlijke beschermingsmiddelen. Om veilig te kunnen werken, is het verstandig om persoonlijke bescherming te huren. Beschermingsmiddelen die gericht zijn op vitale onderdelen als hoofd, ogen, oren, handen en voeten beperken het risico op (blijvend) letsel aanzienlijk.

PBM verhuur 

Om veilig te kunnen werken, kunnen individuele werknemers of jij bij GECO Verhuur persoonlijke bescherming huren of kopen. Beschermingsmiddelen die gericht zijn op het aanzienlijk verminderen van het risico op (blijvend) letsel. Een persoonlijk beschermingsmiddel wordt door iemand gedragen en beschermt de drager van het persoonlijk beschermingsmiddel tegen een gevaar van buiten.

Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van PBM’s. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je PBM’s wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle persoonlijke beschermingsmiddelen leveren.

Alles over PBM's

Persoonlijke beschermingsmiddelen worden gebruikt door mensen die beroepen uitoefenen waar risico’s aan verbonden zijn, om letsel en lichamelijke schade te voorkomen. Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen is de meest directe manier om arbeidsrisico’s te verminderen.

Welke PBM's kan ik huren?

Je kan meerdere persoonlijke beschermmiddelen huren. Hieronder hebben wij de diverse PBM’s opgesomd:

Persoonlijke beschermingsmiddelen beschermen maar een beperkt gedeelte van het lichaam zoals ogen, oren, ademhaling, handen, of voeten. Ze zijn gericht op specifieke gevaren zoals raken, doorboren, te hoog geluidsniveau, giftige stoffen, enzovoort. Persoonlijke beschermingsmiddelen dienen geen nieuwe gevaren te introduceren door bijvoorbeeld beperkte bewegingsvrijheid of gelimiteerd zicht.

Welke PBM's heb ik nodig?

Het veiligheidsharnas of valbeveiliging is ideaal om te huren omdat het harnas er voor zorgt dat je ook op (grote) hoogte altijd veilig werkt. 

De veiligheidshelm is ideaal om te huren als je met een bosmaaier of kettingzaag gaat werken.

De zaagbroek of werkbroek is uitermate geschikt voor tijdens het zagen.