Manitou verreiker huren

Manitou verreiker huren? Wanneer je op zoek bent naar het huren van een roterende verreiker, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Bij een roterende verreiker kan de bovenzijde draaien ten opzichte van de onderzijde. Hierdoor kan je meerde plekken bereiken, zonder dat je de machine moet verplaatsen.  Daarnaast kan de  roterende verreiker op ruw terrein uitstekend uit de voeten, waardoor die breed toepasbaar is. De machine wordt vaak voor agrarische, industriële en bouw-doeleinden gebruik. Je kunt bij GECO Verhuur roterende verreikers huren.

Roterende Manitou verreiker verhuur 

Een roterende verreiker kun je huren als je een machine nodig hebt die je voor meerdere doelen in kunt zetten. Erg handig als je werkzaamheden op hoogte te doen hebt op verschillende, moeilijk te bereiken plekken. De verreiker wordt vaak vergelijken met een vorkheftruck, maar het grootste verschil is dat een verreiker op ruw terrein prima uit de voeten kan en een uitschuifbare telescopische arm heeft. 

Wanneer je een roterende verreiker wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle verreikers leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Twijfel je over welke roterende verreiker je nodig hebt voor jouw klus? Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een verreiker. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Alles over Manitou verreikers

Verreikers zijn ideaal om te huren voor het heffen en verplaatsen van lasten op moeilijk bereikbare plekken. De verreikers zijn uitgerust met een telescooparm waar je verschillende opzetstukken aan kunt bevestigen. Dat maakt verreikers erg veelzijdig en gebruiksvriendelijk. 

Wat is een roterende verreiker?

De roterende verreiker kan de bovenkant ten opzichte van het onderstel ronddraaien. Hierdoor kan de verreiker  in relatief kleine ruimten, op allerlei ondergrond worden ingezet. De telescooparm, kan in lengte in en uitschuiven, bewegen in hoogte, hoe ver varieert per machine en wat er getild moet worden. De hulpstukken kunnen, dankzij de vorken, verticaal kantelen. Met de stabilisatoren staat de verreiker extra stevig waardoor de telescooparm zo ver mogelijk kan reiken.

Wat is het verschil tussen een roterende verreiker en een starre verreiker?

  • De roterende verreiker, het woord zegt het eigenlijk al, de bovenkant kan ten opzichte van het onderstel draaien. Handig als je met de verreiker aan de slag moet in een relatief ‘kleine’ ruimte.
  • De starre verreiker, kan niet ronddraaien, dit type verreiker is prettig om mee te werken als je zware lasten moet tillen.

Welk rijbewijs heb je nodig om een verreiker te huren?

Je hebt niet een speciaal rijbewijs nodig als je een verreiker gaat gebruiken. Mits je niet op de openbare weg komt.

De ARBO-wet stelt wel dat een werkgever er alles aan moet doen om zijn werknemers en collega’s zo uitgebreid mogelijk te instrueren, opleiden en ze een zo veilig mogelijk werkomgeving moet bieden.

Waar wordt een verreiker voor gebruikt?

Verreikers worden veel gebruikt op de bouw, in de wegenbouw, maar ook door agrariërs. De verreiker is namelijk goed te gebruiken op ruw terrein, zoals zandwegen of op het platteland, maar ook in een stal of bedrijfshal. Dankzij de as in het frame staat de machine altijd waterpas en met de stabilisatoren kun je meer gewicht heffen en ver reiken.