Rupsdumper zelfladend

Rupsdumper zelfladend huren? De zelfladende rupsdumper is ideaal om te huren wanneer je grond, zand, grind, aarde of een andere soort lading wilt vervoeren en dumpen. Door de rupsbanden is een rupsdumper zeer geschikt voor moeilijk te berijden terreinen, zoals een drassige of heuvelachtige ondergrond. Een rupsdumpers is daarnaast ook handig om te huren wanneer je op een plaats moet zijn waar je met grote voertuigen niet terecht kunt, zoals een achtertuin.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Wil je een zelfladende rupsdumper huren? Met de rupsdumper of ook wel motorkruiwagen kun je prima door een smallere doorgang. Daarnaast is deze rupsdumper zelfladend. Dit betekent dat er een handige bak aan de dumper zit. Deze kun je bedienen waardoor de rupsdumper zichzelf kan volscheppen met zand of grond. Naast dat je de bak van de dumper zelf natuurlijk kunt verplaatsen. De machine heeft een zeer goed klimvermogen. Maar is ook nog eens compact en wendbaar. Kortom, een multifunctionele machine.

Motorkruiwagens zijn handige transport dumpers voor het kleinste werk. Deze gemotoriseerde kruiwagens passen door de meeste deuren en kunnen zo op de moeilijkst bereikbare plaatsen komen om grond, zand of ander materiaal te transporteren.

Specificaties

Bodemdruk:                                0.270- 0.340
Bedrijfsgewicht:                        680 kg
Machinebreedte:                       79 cm
Breedte met laadshovel:        82.5 cm
Laadvermogen:                         800 kg
Bakinhoud:                                 380 liter
Vermogen:                                  13 PK
Snelheid (voor-/achteruit):    0 – 4 km/uur

Veelgestelde vragen

Motorkruiwagens zoals deze rupsdumper is te vervoeren met een machinetransporter. Of je laat de rupsdumpers bezorgen door GECO.

105 decibel staat op de waarschuwingssticker van de rupsdumper. Draag bij dit niveau van geluid altijd gehoorbescherming.

Meegeleverd

Volle tank:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                  incl. SRR en BTW
Per dag:                   op aanvraag
Per week:                op aanvraag
4 weken:                  op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Rupsdumper huren in de buurt

Je kunt de rupsdumper zelfladend bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de rupsdumper op te halen. Of laat de dumper bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede