Rupsdumper zelfladend

Rupsdumper zelfladend huren? De zelfladende rupsdumper is ideaal om te huren wanneer je grond, zand, grind, aarde of een andere soort lading wilt vervoeren en dumpen. Door de rupsbanden is een rupsdumper zeer geschikt voor moeilijk te berijden terreinen, zoals een drassige of heuvelachtige ondergrond. Een rupsdumpers is daarnaast ook handig om te huren wanneer je op een plaats moet zijn waar je met grote voertuigen niet terecht kunt, zoals een achtertuin.

De compacte rupsdumper past vaak door smalle doorgangen

De motorkruiwagen is zelfladend waardoor je gemakkelijk grond en zand kunt laden en lossen

De motorkruiwagens zijn te vervoeren met een machinetransporter. Of je laat de rupsdumpers bezorgen 

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een zelfladende rupsdumper huren? Met de rupsdumper of ook wel motorkruiwagen kun je prima door een smallere doorgang. Daarnaast is deze rupsdumper zelfladend. Dit betekent dat er een handige bak aan de dumper zit. Deze kun je bedienen waardoor de rupsdumper zichzelf kan volscheppen met zand of grond. Naast dat je de bak van de dumper zelf natuurlijk kunt verplaatsen. De machine heeft een zeer goed klimvermogen. Maar is ook nog eens compact en wendbaar. Kortom, een multifunctionele machine.

Motorkruiwagens zijn handige transport dumpers voor het kleinste werk. Deze gemotoriseerde kruiwagens passen door de meeste deuren en kunnen zo op de moeilijkst bereikbare plaatsen komen om grond, zand of ander materiaal te transporteren.

Specificaties

Bodemdruk: 0.270- 0.340
Bedrijfsgewicht: 680 kg
Machinebreedte: 79 cm
Breedte met laadshovel:  82.5 cm
Laadvermogen:  800 kg
Bakinhoud:  380 liter
Vermogen:  13 PK
Snelheid (voor-/achteruit): 0 – 4 km/uur
Mocht je andere specificaties als wens hebben? Informeer dan naar de mogelijkheden. Wij kijken graag voor je wat mogelijk is. 

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de rupsdumper gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Zelfladende rupsdumper huren?

Het is tevens mogelijk om de dumper te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Zelfladende rupsdumper huren?

De rupsdumper zelfladend kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad