Smalle rolsteiger huren

Door een smal aluminium rolsteiger te huren, kun je goed op hoogte werken. Het smalle steiger is ideaal om te huren voor verschillende klussen. Je staat ondanks het smalle formaat stevig op het steiger maar bent ook wendbaar door de verstelbare wielen. Een smal steiger is onmisbaar bij het schilderen of onderhouds- en installatie- werkzaamheden.

Smal rolsteiger verhuur 

Wanneer je een smal rolsteiger wilt huren, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging in Houten zijn wij gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle steigers leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een smal rolsteiger. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Dus wanneer je op zoekt ben naar het huren van brede aluminium rolsteigers of smalle aluminium rolsteigers, kun je bij ons terecht. Verder kun je binnensteigers huren zoals kamersteigersstucadoorssteigers of trapgangsteigers. Ook zijn trappentorens te huur bij GECO Verhuur. Wij hebben ook daksteigers, zoals dakkapelsteigers of schoorsteensteigers. Kortom, GECO Verhuur is het verhuurbedrijf voor het huren van steigers.

Alles over smalle rolsteigers

Bij het huren van een smal rolsteiger is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Het belangrijkste is natuurlijk de veiligheid. Bovendien is het belangrijk om te weten waarvoor je de steiger wilt gebruiken. Er zijn verschillende soorten steigers, waardoor er altijd een geschikte steiger is voor jouw klus. Ook is het handig om te weten of je de steiger zelf wilt vervoeren en kan op- en afbouwen. Uiteraard kan GECO Verhuur dit ook voor jou verzorgen.

Welke soorten steigers zijn er te huur?

Om voor jouw klus de juiste steiger te kunnen leveren heeft GECO Verhuur de volgende soorten steigermateriaal: breed aluminium rolsteiger, smal aluminium rolsteiger, kamersteigerdakkapelsteigerstrapsteigerstukadoorsteigertrappentoren en schoorsteensteiger.

Hoe bouw je een rolsteiger op?

Elk steiger heeft eigen opbouwvoorschriften. GECO Verhuur geeft daarom per steiger een opbouwhandleiding mee. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe je de steiger veilig kunt opbouwen. Onze ervaren verhuurmedewerkers geven ook graag de benodigde tips en adviezen.

Belangrijk is dat de steiger niet gaat hellen; een steiger mag maximaal 1 cm per meter overhellen. Plaats de steiger om deze reden op een verharde ondergrond en gebruik bij het opbouwen van een steiger altijd een waterpas. Ook is het gebruik van stabilisatoren aan te raden. GECO Verhuur levert deze er kosteloos bij. Wil je de steiger liever door ons laten opbouwen, dan kan GECO Verhuur dat verzorgen.

Hoe hoog moet een rolsteiger?

De hoogte van steigers zijn afhankelijk van het soort steiger. Een rolsteiger mag binnen tot maximaal 12 meter vloerhoogte en buiten tot maximaal 8 meter vloerhoogte (vrij) worden opgebouwd. Boven deze hoogte dien je rolsteiger om de 4 meter aan de gevel te verankeren.

Waar kan ik een rolsteiger voor gebruiken?

GECO Verhuur heeft verschillende soorten en maten steigers, waar je veel verschillende klussen mee kunt uitvoeren. Zo kun je voor bijvoorbeeld schilder-, installatie- en onderhoudswerken het beste een rolsteiger huren. Deze steiger is verrijdbaar en door de in hoogte verstelbare wielen is de steiger ook buiten te gebruiken. Ook is er op een rolsteiger een dakkapelsteiger of uitwijkconsole te monteren. Hierdoor kan je makkelijk en veilig aan je dakkapel werken. Een loopbrug is handig om bijvoorbeeld boven een serre te werken en is te bevestigen aan een rolsteiger. Dankzij de verschillende lengtes heeft GECO Verhuur vast de juiste loopbrug voor jouw klus.