Draadsnijset

Het draadsnijset is ideaal om te huren voor het handmatig draadsnijden op stalen buizen. Het handzame en draagbare apparaat maakt het mogelijk om schroefdraad te tappen. Perfect materiaal voor jouw loodgietersklus!

Per dag:
15,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          37,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Wil je een draadsnijset huren? Voor het maken van een schroefdraad op en in metaal gebruik je het draadsnijgereedschap. Hiermee snijd je metaal weg, waardoor er een spiraalvormige, regelmatige groef ontstaat. Dit noem je schroefdraad.

Deze draadsnijset heeft een handige, arreteerbare omkering van de ratelrichting. Ook kun je makkelijk werken op moeilijk bereikbare plekken door excentrische handhendel. Het handgereedschap van GECO Verhuur bied je geoptimaliseerde snijgeometrie. Hierdoor is een licht snijvlak en uitstekende spaanafvoer mogelijk.

Voor het snijden van uitwendige schroefdraad gebruik je snijplaten of snijkussens. Die snijplaten of snijkussens plaats je in een snijraam. Voor je met het draadsnijden begint, breng je een zoekkantje aan. Dat houdt in dat je het begin van het ronde stuk ijzer waarop je schroefdraad wilt tappen (de staaf) iets afschuint met een vijl of slijpmachine. Hierna kun je gaan snijden.

Let hierbij op dat je het snijraam recht houdt ten opzichte van de staaf. Bovendien alleen in het begin lichte neerwaartse druk uitoefent. Uiteraard snijolie gebruikt en het snijraam regelmatig terugdraait om weggesneden materiaal te verwijderen.

Specificaties

Gewicht:      11.4 kg
Hoogte:        18,5 cm
Lengte:         45 cm
Breedte:       10 cm

Veelgestelde vragen

Afmetingen zijn: 3/8 -1/2 – 3/4 – 1 – 1.1/4 – 11/2 – 2″

Geoptimaliseerde snijgeometrie, dit leidt tot een licht snijvlak en uitstekende spaanafvoer. Bovendien heeft de draadsnijset een handige, arreteerbare omkering van de ratelrichting. Wat het werken er mee makkelijker maakt.

Meegeleverd

Draadsnijkop 3/8″:      1 stuk
Draadsnijkop 1/2″:       1 stuk
Draadsnijkop 3/4″:       1 stuk
Draadsnijkop 1″:            1 stuk
Draadsnijkop 1.1/4″:     1 stuk
Draadsnijkop 1.1/2″:     1 stuk
Draadsnijkop 2″:            1 stuk
Draadsnijhouder:           1 stuk
Koffer:                              1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW           incl. SRR en BTW
Per dag:                  € 15,-                  € 19,42
Per week:               € 37,50,-            € 48,55

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Draadsnijset huren in de buurt

Je kunt de draadsnijset bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de draadsnijset op te halen. Of laat de set bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede