Tegeldonkey verlegkar

De tegeldonkey of ook wel tegelheffer of tegeltiller genoemd ideaal om te huren voor het verplaatsen van tegels tijdens bestratingswerkzaamheden. Met een tegeldonkey kun je tegels van 30 tot 60 centimeter, met een gewicht van maximaal 80 kg, gemakkelijk vastklemmen en verplaatsen. De tegeldonkey is licht in gebruik, zorgt voor een goede werkhouding en u belast jouw rug minder. De tegeldonkey is uitermate geschikt als hulpmiddel tijdens het tuinieren of klussen op de bouw. Door het lichte gebruik, zorgt het voor een goede werkhouding.  Moet je zwaardere stenen verleggen? Kijk dan eens naar de steenkruiwagen.

Efficiënt tegels verplaatsen of aanleggen doe je met een tegeldonkey verlegkar

Met de T-donkey verlegkar kun je tegels tussen de 30 en 60 centimeter gemakkelijk verplaatsen

Je ontlast je rug en handen enorm door de tegeldonkey te huren bij GECO Verhuur

  • Dag 10,-
  • Week 25,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Tegeldonkey verlegkar? Zoek je een handige manier om snel en efficiënt je tegels te verplaatsen en zelfs aan te leggen? Dan is de tegeldonkey verlegkar net iets voor jou. De Tegeldonkey T-Donkey is een onmisbaar verlengstuk voor iedere stratenmaker. De verlegkar haalt tegels weg, pakt ze op, verplaatst ze en legt ze naadloos aan. De tegeldonkey T-Donkey is meest doeltreffende manier om je tegels van 30 tot en met 60 centimeter te verplaatsen.

Je klemt de blauwe rand achter de ene rand van de tegels. Vervolgens stel je de haak eenmalig op de gewenste breedte. Hierna klemt het mechanisme zichzelf om de tegel en rijd je er dankzij de luchtbandjes zo mee weg. En met hetzelfde gemak leg je de tegel zo aan tussen de bestrating. De Tegeldonkey verlegkar helpt jou op een efficiënte manier bij het optillen en aanleggen van je tegels. Zo hoef je zelf dus niet door de knieën en hoef je zelfs niets meer te tillen, want de T-Donkey doet al het werk voor je. Deze verlegkar is dus Arbo-vriendelijk.

Specificaties

Geschikt voor tegels: tussen de 30 en 60 centimeter
Maximale breedte:  66 centimeter
Maximale draaglast:  80 kg
Spoorbreedte: 29 centimeter
Klemdiepte: 5,5 centimeter
Gewicht: 11 kg
Hoogte:  114 centimeter

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Tegeldonkey huren?

Het is tevens mogelijk om de tegeldonkey verlegkar te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Tegeldonkey huren?

De tegeldonkey kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad