Tegeldonkey verlegkar

De tegeldonkey of ook wel tegelheffer of tegeltiller genoemd ideaal om te huren voor het verplaatsen van tegels tijdens bestratingswerkzaamheden. Met een tegeldonkey kun je tegels van 30 tot 60 centimeter, met een gewicht van maximaal 80 kg, gemakkelijk vastklemmen en verplaatsen.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR en eventuele kosten voor slijtage, verbruik, brandstof, schoonmaak en transport. Voor meer informatie zie huurregels onderaan de pagina

Periode

1 dag
1 week
1 extra dag*

*na 1e week, zie huurregels

excl / incl BTW

12,50 / 15,13
25,- / 30,25
5,- / 6,05

Omschrijving

Tegeldonkey verlegkar? Zoek je een handige manier om snel en efficiënt je tegels te verplaatsen en zelfs aan te leggen? Dan is de tegeldonkey verlegkar net iets voor jou.

De Tegeldonkey T-Donkey is een onmisbaar verlengstuk voor iedere stratenmaker. De verlegkar haalt tegels weg, pakt ze op, verplaatst ze en legt ze naadloos aan.

Bovendien is de tegeldonkey licht in gebruik, zorgt voor een goede werkhouding en u belast jouw rug minder. De tegeldonkey is uitermate geschikt als hulpmiddel tijdens het tuinieren of klussen op de bouw. Door het lichte gebruik, zorgt het voor een goede werkhouding.

De tegeldonkey T-Donkey is meest doeltreffende manier om je tegels van 30 tot en met 60 centimeter te verplaatsen.

Hoe werkt de tegeldonkey dan? Je klemt de blauwe rand achter de ene rand van de tegels. Vervolgens stel je de haak eenmalig op de gewenste breedte. Hierna klemt het mechanisme zichzelf om de tegel en rijd je er dankzij de luchtbandjes zo mee weg. En met hetzelfde gemak leg je de tegel zo aan tussen de bestrating.

De Tegeldonkey verlegkar helpt jou op een efficiënte manier bij het optillen en aanleggen van je tegels. Zo hoef je zelf dus niet door de knieën en hoef je zelfs niets meer te tillen, want de T-Donkey doet al het werk voor je. Deze verlegkar is dus Arbo-vriendelijk.

Moet je zwaardere stenen verleggen? Kijk dan eens naar de steenkruiwagen.

Specificaties

Geschikt voor:       tegels tussen 30 en 60 cm
Max. breedte:        66 cm
Max. draaglast:     80 kg
Spoorbreedte:       29 cm
Klemdiepte:           5,5 cm
Gewicht:                 11 kg
Hoogte:                   114 cm

Veelgestelde vragen

Met behulp van de tegeldonkey verlegkar kun je efficiënt zware stenen verplaatsen of tegels leggen.

Met de T-donkey verlegkar kun je tegels tussen de 30 en 60 centimeter gemakkelijk verplaatsen.

Meegeleverd

Tegeldonkey:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         13,38 / 16,18
Weektarief                      26,75 / 32,37
Extra dagtarief              5,35 / 7,47

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Transport
Wij kunnen de tegeldonkey ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaal je automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Tegeldonkey verlegkar huren in de buurt

Je kunt de tegeldonkey bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de tegeldonkey verlegkar op te halen. Of laat de T-donkey verlegkar bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede