Grondboor benzine

Wil je een benzine grondboor huren? De grondboor op benzine is ideaal om te huren wanneer je in je eentje snel en eenvoudig meerdere, diepe, gaten wilt boren in de grond. Dit bijvoorbeeld voor het planten van bomen of grote planten. Ook voor het boren van gaten voor palen en funderingen kun je een grondboor gebruiken.

Per dag:
25,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          75,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Zoek je een benzine grondboor waarmee je gaten in de grond kunt boren? Dan is de grondboor van benzine Stihl dé grondboormachine voor jou! De grondboormacine wordt alom geroemd om zijn gebruiksgemak. Zo is de handgreep voorzien van trillingsdemping. Hierdoor wordt een extreem laag trillingsniveau bereikt. Bovendien is deze grondboormachine uitgevoerd met een groot stootkussen. Dit rust tijdens het boren tegen het lichaam aan, waardoor je uiterst comfortabel kunt werken.

Deze grondboormachine is zo ontworpen dat iedereen er direct mee uit de voeten kan. De grondboor is dan ook volkomen veilig. Deze machine is namelijk uitgerust met de zogeheten QuickStop-boorrem. Indien de motorboor zich vasthaakt in de grond, wordt de rem dankzij het dijbeen van de gebruiker geactiveerd waarna de de grondboormachine direct wordt uitgeschakeld. Zo worden ongelukken onmiddellijk in de kiem gesmoord. De QuickStop-boorrem werkt niet uitsluitend als noodrem, maar werkt bovendien als terugdraaivergrendeling. Als een boor zich heeft verankerd in de grond, draai je de grondboormachine simpelweg tegen de klok in. Zo kun je het vastzittende gereedschap razendsnel weer bevrijden zonder de boor uit de machine te halen.

Specificaties

Type:                                   benzine grondboor
Max. boordiameter:         200 mm
Spiltoerental:                    200 1/min
Trillingsniveau links:       1.7 m/s²
Trillingsniveau rechts:    2.0 m/s²
Te bedienen door:            1 persoon
Geluidsdrukniveau:         92 dB(A)
Cilinderinhoud:                 36.3 cc
Motorvermogen:              1.9 pk
Gewicht:                             9.9 kg

Veelgestelde vragen

Je huurt bij ons de machine los en de boren kun je erbij huren. De volgende diameters kun je als accessoire erbij huren: 6, 9, 12, 15 en 20 cm.

De maximale diepte waar je met deze boor mee kunt boren, is ongeveer 95 centimeter. Want de langste boor is +/- 55 centimeter en inclusief verlengstuk van 40 cm, kom je uit op een diepte van 95 cm.

Ja, ook in jouw achtertuin kunnen kabels en leidingen liggen. Daarom ben je zowel zakelijk als particulier verplicht voordat je met een grondboor op benzine gaat boren, een Klic-melding te doen. 

Meegeleverd

Grondboor op benzine:               1 stuk
Volle tank met Aspen 2-takt:   1 stuk

Optioneel

Grondboor Ø6 cm
Grondboor Ø9 cm
Grondboor Ø12 cm
Grondboor Ø15 cm
Grondboor Ø20 cm
Verlengstuk 40 cm
Aspen 2-takt 1 liter

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 25,-                 € 32,37
Per week:             € 75,-                  € 97,10

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Uitlegvideo

Benzine grondboor huren in de buurt

Je kunt de benzine grondboormachine bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de grondboormachine op te halen. Of laat de benzine grondboor bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede