Grondboor benzine

Wil je een benzine grondboor huren? De grondboor op benzine is ideaal om te huren wanneer je in je eentje snel en eenvoudig meerdere, diepe, gaten wilt boren in de grond. Dit bijvoorbeeld voor het planten van bomen of grote planten. Ook voor het boren van gaten voor palen en funderingen kun je een grondboor gebruiken.

Eenmans benzine grondboor die wordt gebruikt in de tuin- en landbouw en de bouwsector voor het efficiënt boren van gaten
De benzine grondboormachine is eenvoudig te bedienen. Dit door de bedieningsgreep met stopschakelaar, ergonomische handgreep en het grote stootkussen

De grondboor weegt slechts 10 kg, hierdoor is de benzine grondboor makkelijk mee te nemen

  • Dag 25,-
  • Week 75,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Zoek je een benzine grondboor waarmee je gaten in de grond kunt boren? Dan is de grondboor van benzine Stihl dé grondboormachine voor jou! De grondboormacine wordt alom geroemd om zijn gebruiksgemak. Zo is de handgreep voorzien van trillingsdemping. Hierdoor wordt een extreem laag trillingsniveau bereikt. Bovendien is deze grondboormachine uitgevoerd met een groot stootkussen. Dit rust tijdens het boren tegen het lichaam aan, waardoor je uiterst comfortabel kunt werken.

Deze grondboormachine is zo ontworpen dat iedereen er direct mee uit de voeten kan. De grondboor is dan ook volkomen veilig. Deze machine is namelijk uitgerust met de zogeheten QuickStop-boorrem. Indien de motorboor zich vasthaakt in de grond, wordt de rem dankzij het dijbeen van de gebruiker geactiveerd waarna de de grondboormachine direct wordt uitgeschakeld. Zo worden ongelukken onmiddellijk in de kiem gesmoord. De QuickStop-boorrem werkt niet uitsluitend als noodrem, maar werkt bovendien als terugdraaivergrendeling. Als een boor zich heeft verankerd in de grond, draai je de grondboormachine simpelweg tegen de klok in. Zo kun je het vastzittende gereedschap razendsnel weer bevrijden zonder de boor uit de machine te halen.

Specificaties

Type motorboormachine: benzine grondboormachine
Max. boordiameter:  150  mm
Spiltoerental:  200 1/min
Trillingsniveau links: 1.7 m/s²
Trillingsniveau rechts:  2.0 m/s²
Te bedienen door:  1 persoon
Geluidsdrukniveau:  92 dB(A)
Cilinderinhoud:  36.3 cc
Motorvermogen:  1.9 pk
Gewicht: 9.9 kg

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de grondboor gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

Uitleg over Grondboor op benzine 

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Grondboor op benzine huren?

Het is tevens mogelijk om de benzine grondboor te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Grondboor op benzine huren?

De benzine grondboor kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad