Steigers rondom

Er zijn verschillende steigers die je rondom je woning kunt plaatsen. Deze rondom steigers kunnen voor veel werkzaamheden om het huis. Bijvoorbeeld aan het dak zoals vervangen van de dakpannen. Maar ook wanneer je de voegen wilt renoveren, biedt een rondom steiger een uitkomst. Daarom wordt een rondom steigers zoals het gevelsteiger ook gebruikt voor renovaties.

Steiger verhuur voor rondom een woning

Als je op zoekt bent naar een rondom steiger, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Wij zijn in de buurt vanuit onze vestiging in Houten. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle steigers leveren.

Hier kun je lezen waar je op moet letten bij het huren van een rondom steiger. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. De ervaren verhuurmedewerkers van GECO Verhuur helpen je graag bij maken van de juiste keuze.

Bij GECO Verhuur vind je alles voor het huren van rolsteigers of renovatie steigers. Samengevat, GECO Verhuur is het verhuurbedrijf voor het huren van steigers.

Alles over rondom steigers

Steigers rondom een gebouw zijn vaak handig als je langdurig moet verbouwen, renoveren of klussen. Daarom heeft GECO Verhuur voor jou de steigers op een rijtje gezet.

Welke soorten rondom steigers zijn er te huur?

Je kunt bij GECO Verhuur terecht voor het alom bekende gevelsteiger. Dit stalen gevelsteiger wordt veelal gebruikt voor stukadoorswerkzaamheden, renovatie, restauratie en onderhoud. Het renovatiesteiger kan gebruikt worden als schildersstelling.

Daarnaast verhuurt GECO Verhuur aluminium rolsteigers die rond een huis worden gezet. Als je bijvoorbeeld het dak wilt vervangen en de aannemer of jij moet er makkelijk bij kunnen. Dan kun je er voor kiezen om aluminum rolsteigers te plaatsen rondom het huis. Hierdoor ben je erg flexibel. Aangezien je de onderdelen van het steiger kunt verplaatsen wanneer je wilt. Tot slot hebben wij ook doorloopframes beschikbaar bij de aluminium rolsteigers. Zo kun je ook door het steiger lopen.

Hoe bouw je een rondom steiger op?

Elk steiger heeft eigen opbouwvoorschriften. GECO Verhuur geeft daarom per steiger een opbouwhandleiding mee. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe je de steiger veilig kunt opbouwen. Onze ervaren verhuurmedewerkers geven ook graag de benodigde tips en adviezen.

Waar kan ik een rondom steiger voor gebruiken?

Een steiger rondom kun je eigenlijk huren voor alle werkzaamheden die rondom een huis plaatsvinden. Dit kunnen bijvoorbeeld stukadoorswerkzaamheden zijn. Maar ook renovatiewerkzaamheden zoals het opnieuw voegen van de muren. Het rondomsteiger kan gebruikt worden als schildersstelling.