Rioolafsluiter ballon

De rioolafsluiter ballon met een Ø van 500 tot 1000 mm is ideaal om te huren voor het aanleggen, repareren en reinigen van leidingen, rioleringen en andere ronde buizen.

Per dag:
50,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          100,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Rioolafsluiter ballon huren? De Lansas-rioolafsluiter zijn de ongekroonde koning onder de cilinderafsluiters. De hoogstaande kwaliteit en de uitstekende eigenschappen zorgen ervoor dat deze afsluitcilinder van Nederlands fabricaat de publiekslieveling is onder tal van rioleringsbedrijven binnen en buiten de Benelux.

De rubber ballonafsluiters hebben een maximale vuldruk van 2.5 bar. Deze rioolafsluiter met een gewicht van 26 kg is uit één stuk vervaardig, dus geheel naadloos. Ook heeft ‘ie een veiligheidsfactor 4 x de vereiste vuldruk (tot 10 bar).

De cilinderafsluiter heeft een wanddikte van 10 mm. Uitermate geschikt dus om leidingen tijdelijk af te sluiten. Wanneer je 0,8 bar druk hebt bij het gebruik van de afsluitcilinder inzet op de maximale diameter (1000 mm) dan is het gebruik af te raden.

Deze flinke afsluitcilinder is geheel gefabriceerd uit rubber, een volledig natuurlijk product. Dit 100% natuurrubber is in verschillende lagen opgebouwd. Het natuurrubber is bovendien nog eens versterkt met kevlar, om zo een extreem zware belasting te garanderen.

En om een extra slijtvastheid en derhalve een lange levensduur mogelijk te maken, is deze rioolafsluiter ook nog eens aan beide kopse kanten uitgevoerd met versterkingsflenzen van roestvrij staal.

Nog een voordeel van de afsluitcilinders van de rioolafsluiter ballon is de dikte van de rubberwand. Gemiddeld hebben balonnen een wanddikte van slechts 3 tot 5 millimeter. Deze ballonafsluiter van gaat echter een stuk verder. Het A-merk Lansas kiest namelijk voor een riante wanddikte van rond de 10 millimeter.

Samen met de Aramide vezelversterking en de naadloze constructie staat dit garant voor een robuuste rioolafsluiter met een zeer lange levensduur.

Specificaties

Materiaal:                             rubber
Inzetbereik:                          500 – 1000 mm
Model buis:                          rond
Maximale vuldruk:              2,5 bar
Luchtinhoud bij min. Ø:     500 liter
Luchtinhoud bij max. Ø:    5 centimeter
Breekpunt:                            > 10 bar
Diameter:                              472 mm
Lengte:                                   1150 mm
Wanddikte:                            10 mm
Gewicht:                                 26 kg

Veelgestelde vragen

Het inzetbereik is bij de rioolafsluiter tussen de 500 en 1000 mm.

Kijk goed naar de specificaties zodat geen waardes worden overschreden. De rioolafsluiterballon heeft bovendien een veiligheidsfactor 4 x de vereiste vuldruk (tot 10 bar).

Meegeleverd

Rioolafsluiter:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 50,-               € 64,74
Per week:             € 100,-              € 129,47

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Rioolafsluiter huren in de buurt

Je kunt de rioolafsluiter ballon bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de rioolafsluiter op te halen. Of laat de cilinderafsluiter bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede