Rioolafsluiter ballon

De rioolafsluiter ballon met een Ø van 500 tot 1000 mm is ideaal om te huren voor het aanleggen, repareren en reinigen van leidingen, rioleringen en andere ronde buizen. De rubber ballonafsluiters hebben een maximale vuldruk van 2.5 bar. Deze rioolafsluiter met een gewicht van 26 kg is uit één stuk vervaardig, dus geheel naadloos. Ook heeft ‘ie een veiligheidsfactor 4 x de vereiste vuldruk (tot 10 bar). De cilinderafsluiter heeft een wanddikte van 10 mm. Uitermate geschikt dus om leidingen tijdelijk af te sluiten. Wanneer je 0,8 bar druk hebt bij het gebruik van de afsluitcilinder inzet op de maximale diameter (1000 mm) dan is het gebruik af te raden.

Deze rioolafsluiter met een gewicht van 26 kg is uit één stuk vervaardig, dus geheel naadloos

Ook heeft de rioolafsluiterballon een veiligheidsfactor 4 x de vereiste vuldruk (tot 10 bar)

De cilinderafsluiter heeft een wanddikte van 10 mm

  • Dag 50,-
  • Week 100,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Rioolafsluiter ballon huren? De Lansas-rioolafsluiter zijn de ongekroonde koning onder de cilinderafsluiters. De hoogstaande kwaliteit en de uitstekende eigenschappen zorgen ervoor dat deze afsluitcilinder van Nederlands fabricaat de publiekslieveling is onder tal van rioleringsbedrijven binnen en buiten de Benelux. Deze flinke afsluitcilinder is geheel gefabriceerd uit rubber, een volledig natuurlijk product. Dit 100% natuurrubber is in verschillende lagen opgebouwd. Het natuurrubber is bovendien nog eens versterkt met kevlar, om zo een extreem zware belasting te garanderen. En om een extra slijtvastheid en derhalve een lange levensduur mogelijk te maken, is deze rioolafsluiter ook nog eens aan beide kopse kanten uitgevoerd met versterkingsflenzen van roestvrij staal.

Nog een voordeel van de afsluitcilinders van de rioolafsluiter ballon is de dikte van de rubberwand. Gemiddeld hebben balonnen een wanddikte van slechts 3 tot 5 millimeter. Deze ballonafsluiter van gaat echter een stuk verder. Het A-merk Lansas kiest namelijk voor een riante wanddikte van rond de 10 millimeter. Samen met de Aramide vezelversterking en de naadloze constructie staat dit garant voor een robuuste rioolafsluiter met een zeer lange levensduur.

Specificaties

Materiaal: rubber
Inzetbereik: 500 – 1000 mm
Model buis: rond
Maximale vuldruk: 2,5 bar
Luchtinhoud bij minimale diameter: 500 liter
Luchtinhoud bij maximale diameter:  5 centimeter
Breekpunt:  > 10 bar
Diameter:  472 mm
Lengte:  1150 mm
Wanddikte:  10 mm
Gewicht:  26 kg

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Rioolafsluiter huren?

Het is tevens mogelijk om de rioolafsluiter ballon te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Rioolafsluiter huren?

De rioolafsluiter ballon kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad