Lichtmast huren

Als je een uitstekende oplossing zoekt voor een vorm van mobiele verlichting op de bouwplaats, dan is een lichtmast huren natuurlijk een verademing. Omdat een mobiele lichtmast het licht vanaf een grote hoogte verspreidt, heb je een uitstekend zicht over het bouwterrein. Het is een van de meest eenvoudige en doeltreffende vormen verlichting op de bouwplaats.

Lichtmast verhuur 

Wanneer je op locatie moet werken zonder netstroom, betekent dat er naar een alternatief gezocht moet worden voor sterk licht. Bij wegwerkzaamheden is goed zicht van groot belang. Weggebruikers en wegwerkers moeten in zo’n geval goed zicht hebben op de weg en het werk. Daarnaast is een lichtmast huren noodzakelijk als verlichting bij een noodsituatie waarbij dag en nacht doorgewerkt moet worden, met de beperking dat er geen stroom beschikbaar is. Ook kun je lichtmasten huren voor festivals of andere evenementen die ’s ochtends vroeg of tot ’s avonds laat doorgaan.

Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van lichtmasten. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je een lichtmast wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle lichtmasten leveren.

Alles over lichtmasten

Als je een uitstekende oplossing zoekt voor een vorm van verlichting op de bouwplaats, dan is een lichtmast natuurlijk een must. Omdat een lichtmast het licht vanaf een grote hoogte verspreidt, heb je een uitstekend zicht over het bouwterrein.

Welke lichtmasten kan ik huren?

Een van de meest eenvoudige en meest doeltreffende vormen van een lichtmast bestaat uit een grote, verzwaarde voet met hierop een buis en daar boven nog een of meerdere bouwlampen gemonteerd. Hieronder vind je welke lichtmasten je kunt huren:

  • Lichtmast 12 meter. Deze grote en vooral grote lichtmast, zorgt voor een flinke verspreiding van licht. Waardoor je een groot oppervlakte kunt belichten.
  • Lichtmast container. Dit type lichtmast is makkelijk en snel te plaatsen door een heftruck of verreiker.
  • Zowel te gebruiken met benzine als met stroom. De hybride lichtmast.
  • Eenvoudig te verrijden en bijna overal te plaatsen. Beter bekend als de mobiele lichtmast.

Lichtmast voor particulieren?

De lichtmasten die je bij GECO Verhuur kunt huren zijn geschikt voor bedrijven en particulieren. Het is geen enkel probleem als je als particulier een extra dosis licht nodig hebt. Bij buurtfeesten of familieweekenden is het prettig om ’s avonds in een weiland of waar dan ook meer licht te hebben.

Lichtmast voor evenementen?

Lichtmasten zijn veel te vinden bij evenementen. GECO Verhuur kan de lichtmasten bij evenementen verzorgen. Alle festivalgangers kunnen de weg nog vinden door de juiste verlichting. Hierdoor zorg jij er voor dat het festival in veilige banen begeleid kan worden.

Lichtmast voor wegverkeer?

Er zijn lichtmasten die handig te gebruiken zijn bij wegvwerkzaamheden. Een mobiele lichtmast plaats je bijvoorbeeld makkelijk langs de weg zodat je daar je klus kunt afmaken. 

Kun je een lichtmast ergens ophalen en vervolgens ergens anders terugbrengen?

Uiteraard! Dat is geen probleem. Je kunt alle lichtmasten ergens anders ophalen dan je de lichtmast terug brengt. Als het bijvoorbeeld makkelijker is dat je de lichtmast ophaalt bij de vestiging Houten en vervolgens terug brengt bij de vestiging Wijk bij Duurstede, is dat geen enkel probleem. Ook kunnen wij de lichtmasten voor je bezorgen. Geef dit aan bij je reservering.