Steekwagen traploper

De steekwagen traploper is een ideaal hulpmiddel om te huren, wanneer je voorwerpen wilt vervoeren over kleinere in hoogte verschillende afstanden! Deze steekwagen wordt veel gehuurd bij verhuizingen waarbij trappen moeten worden overbrugd. Uitermate geschikt als hulpmiddel tijdens het verhuizen. Het kan namelijk materieel tot 200 kg dragen.

De steekwagen is makkelijk in gebruik bij trappen. Hierdoor hoef je niet te slepen of tillen

De steekwagen is een handig hulpmiddel bij het verhuizen. Je kunt met de steekwagen traploper tot 200 kg vervoeren

Als je de traploper wilt vervoeren, past deze vaak in een personenauto door de stoelen in te klappen of in een klein busje 

  • Dag 12,-
  • Week 30,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Steekwagen traploper huren? Met een steekwagen of steekkar kun je zware artikelen verplaatsen om pijn in de rug of in de schouders te voorkomen. De steekwagen in de vorm van een traploper helpt je om zware spullen de trap op of af te tillen. Een steekwagen neem je mee in de auto of in een transportbus naar de gewenste locatie.

De steekwagen is gemaakt van staal en beschikt over grote pneumatische wielen. Bovendien aan de achterzijde kunststof wielen zodat het traplopen gemakkelijk gaat. Welke het transport zowel binnen als buiten vergemakkelijken. Daarnaast zorgen de plastic handvatten met knokkelbescherming ervoor zorgen dat je tijdens je werkzaamheden je handen niet bezeert. De steekwagen kan een draagkracht aan van wel 200 kg.

Specificaties

Aantal wielen: 2 wielen
Overige wielen: wielen aan achterzijde voor traplopen
Draagvermogen:  200 kg
Diameter wielen:  260 mm
Hoogte:  117 centimeter
Lengte:  58 centimeter
Breedte:  40 centimeter
Metaal:  staal

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Steekwagen huren?

Het is tevens mogelijk om de steekwagen traploper te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Steekwagen huren?

De steekwagen traploper kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad