Trapladder huren

Bij GECO Verhuur kun je verschillende maten trapladders huren. Het voordeel van een trapladder of dubbele trap is dat deze eenvoudiger is te vervoeren doordat de leuning ervan af kan worden gehaald. Je klapt de trap dus zo in je auto of bus. Bovendien kun je een trapladder aan beide kanten beklimmen. Door het gemak van de bereikbaarheid aan twee zijden kiezen de meeste klanten uiteindelijk voor de dubbele uitvoering.

Trapladder verhuur 

Een trap komt eigenlijk altijd wel van pas bij een klus in of om het huis. Daarom als je op zoekt bent naar een trapladder, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Wij zijn in de buurt vanuit onze vestiging in Houten. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle trappen leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Als je bijvoorbeeld twijfelt over welke trap je nodig hebt? Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een trap. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag. Bij GECO Verhuur vind je alles voor het huren van trappen.

Alles over trappenladders

Een trapladder is handig om te huren doordat deze eenvoudig is te vervoeren. Bovendien kun je een trapladder aan beide kanten beklimmen. Waardoor er ook met twee personen tegelijk gemakkelijk en veilig geklust kan worden.

Welke trapladders zijn er?

De volgende trapladders zijn te huur bij ons:

Wanneer is een trapladders veilig geplaatst?

Controleer de lengte: Zorg dat de trap lang genoeg is. 

Controleer de ondergrond: Een trapladder plaats je altijd op een vlakke en stevige ondergrond. Met stoeptegels is de ondergrond makkelijk te verstevigen. Zet de trap niet op losse planken, kratten of zand.