Knikarmhoogwerker diesel huren

Als je op zoek bent naar een knikarmhoogwerker op diesel huren, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. De veelzijdige en betrouwbare ruwterrein hoogwerker is onze knikarmhoogwerker. De kniktelescoophoogwerker of telescooparmhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze machine zelfrijdend is en op moeilijk te bereiken plaatsen kan komen. Je werkt stabiel dankzij de knikarmhoogwerker.

Diesel knikarmhoogwerker verhuur 

Wanneer je een knikarmhoogwerker op diesel wilt huren, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging in Houten zijn wij gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle hoogwerkers leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een hoogwerker. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

De knikarm constructie maakt deze hoogwerkers erg flexibel. Het helpt je om ook op de lastig te bereiken plekken te komen. Dus wanneer je op zoekt ben naar het huren van hoogwerkers, kun je bij ons terecht. 

Alles over knikarmhoogwerkers op diesel

De kniktelescoophoogwerker op diesel combineert reikwijdte met een bepaalde knikhoogte, hierdoor zijn zelfs moeilijk bereikbare plekken erg makkelijk te bereiken. Ongeacht stroompunt, kun je deze hoogwerkers gebruiken. De telescooparm schuift uit zover nodig. Je kunt knikarmhoogwerkers verrijden met het platform op volle hoogte. Dit resulteert in efficiënter werken en het scheelt je veel tijd.

Wat is de prijs van een knikarmhoogwerker?

Een knikarm telescoophoogwerker huur je al vanaf € 160,00 ex btw per dag. Let wel goed op dat dit de prijs zonder schade-risico regeling, brandstof- en transportkosten is.

Kan een knikarmhoogwerker op een aanhanger?

De meeste kniktelescoophoogwerkers zijn te zwaar om op een aanhanger te vervoeren. Dit is dus ook het geval met onze knikarmhoogwerkers op diesel. Echter kan alleen de knikarmhoogwerker 12 meter op accu worden vervoerd met een machinetranporter

Daarnaast kunnen wij het vervoer van de knikarmhoogwerkers op diesel voor je uit handen nemen. En zorgen wij er voor dat de hoogwerker geleverd wordt op een door jou gekozen locatie. Natuurlijk halen wij de hoogwerker dan ook weer op.

Welke knikarmhoogwerker heb ik nodig?

Bij GECO Verhuur kun je terecht voor de volgende knikarm telescoophoogwerkers:

Deze hoogwerkers zijn vooral geschikt voor het gebruik in bedrijfspanden en fabrieken. Welke knikarm hoogwerker je nodig hebt hangt af van het soort klus en op welke hoogte je werken moet. Onze verhuurmedewerkers geven je graag advies.

Is een certificaat verplicht bij het huren van een hoogwerker?

Een hoogwerker certificaat is officieel niet verplicht, maar de ARBO-wet stelt wel dat de werkgever moet zorgen dat het personeel voldoende kundig is om veilig met een hoogwerker te werken.

Wie mag een hoogwerker bedienen?

Een hoogwerker mag alleen bediend worden door een persoon van minimaal 18 jaar oud. Tijdens het werken met een hoogwerker mogen onbevoegden niet binnen het bereik van de hoogwerker komen. Om te voorkomen dat men getroffen wordt door vallende voorwerpen of wordt aangereden door de hoogwerker dient het werkterrein afgezet of afgeschermd te worden. In principe is er voor het werken met een hoogwerker geen rijbewijs vereist.