Waterzuiger 56 liter

Waterzuiger 56 liter huren? De waterzuiger is ideaal om te huren voor het schoonmaken van werkplaatsen, bedrijfsruimtes of bouwplaatsen. Zowel nat vuil als vloeistoffen worden door een waterzuiger eenvoudig opgezogen.

De waterstofzuiger zorgt er voor dat je allerlei vloeistoffen kunt opzuigen met het grootste gemak

Door de grote ketelinhoud van 56 liter, kun je een lange tijd afzuigen

Bovendien wordt de waterzuiger gekenmerkt door zijn robuustheid en uiterst gemakkelijk afmetingen ten behoeve van het transport 

  • Dag 24,-
  • Week 60,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Waterzuiger 56 liter huren? Deze industriële stof- en waterzuiger is uiterst geschikt voor het reinigen van grotere oppervlakten gezien de grote tank-en motorcapaciteit. Bovendien wordt deze waterzuiger gekenmerkt door een laag geluidsniveau en doch een zéér hoge zuigkracht. Waterstofzuigers zijn robuust en daarmee geschikt voor het grovere werk. Ze worden ook wel multizuigers, alleszuigers of nat- en droogzuigers genoemd. Verschillende benamingen voor een multifunctioneel apparaat.

Kortom een waterstofzuiger is geschikt voor het soort vuil wat een gewone stofzuiger niet kan opzuigen. Denk hierbij aan heel fijn bouwstof of juist heel grof gruis of zelfs vloeistoffen. Een dergelijke multizuiger is gemaakt voor dit zware werk. Ze worden veelal gebruikt in ruimtes zoals de garage, hobbykamer, kelder, auto, dakgoot of gootsteen. In een woonomgeving zijn ze vanwege hun robuustheid en volume minder geschikt.

Specificaties

Aandrijving: elektrisch
Stroomtype: 230 V
Vermogen: 2000 Watt
Luchtverplaatsing:  100 liter per seconde
Zuigkracht: 190 mbar
Ketelinhoud: 56 liter
Geluidsniveau: 63 dB(A)
Gewicht: 20 kg
Afmetingen (lxbxh): 610 x 520 x 920 mm

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de hogedrukreiniger gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Waterzuiger huren?

Het is tevens mogelijk om de waterzuiger te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Waterzuiger huren?

De waterzuiger kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad