Waterzuiger 56 liter

Waterzuiger 56 liter huren? De waterzuiger is ideaal om te huren voor het schoonmaken van werkplaatsen, bedrijfsruimtes of bouwplaatsen. Zowel nat vuil als vloeistoffen worden door een waterzuiger eenvoudig opgezogen.

Per dag:
24,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          60,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Waterzuiger 56 liter huren? Deze industriële stof- en waterzuiger is uiterst geschikt voor het reinigen van grotere oppervlakten gezien de grote tank-en motorcapaciteit. Bovendien wordt deze waterzuiger gekenmerkt door een laag geluidsniveau en doch een zéér hoge zuigkracht.

Waterstofzuigers zoals deze 56 liter waterzuiger zijn robuust. En daarmee geschikt voor het grovere werk. Waterzuigers worden ook wel multizuigers, alleszuigers of nat- en droogzuigers genoemd. Verschillende benamingen voor hetzelfde multifunctionele apparaat.

Kortom een waterstofzuiger is geschikt voor het soort vuil wat een gewone stofzuiger niet kan opzuigen. Denk hierbij aan heel fijn bouwstof of juist heel grof gruis of zelfs vloeistoffen. Een dergelijke multizuiger is gemaakt voor dit zware werk. Ze worden veelal gebruikt in ruimtes zoals de garage, hobbykamer, kelder, auto, dakgoot of gootsteen. In een woonomgeving zijn ze vanwege hun robuustheid en volume minder geschikt.

Specificaties

Aandrijving:                      elektrisch
Stroomtype:                     230 V
Vermogen:                        2.000 Watt
Luchtverplaatsing:        100 liter per seconde
Zuigkracht:                      190 mbar
Ketelinhoud:                    56 liter
Geluidsniveau:                 63 dB(A)
Gewicht:                            20 kg
Afmetingen (lxbxh):        610 x 520 x 920 mm

Veelgestelde vragen

De waterzuiger is voorzien van een vlotter die de zuigkracht onderbreekt (de motoren blijven lopen) als de ketel vol is. In dit geval moet je de waterzuiger onmiddellijk uitschakelen. Om vervolgens de ketel leeg te maken. Het niet onmiddellijk uitschakelen kan ernstige schade aan de machine veroorzaken.

Je kunt met de waterzuiger, zoals het woord al zegt, water opzuigen. Je kan er nat vuil mee opzuigen. De waterzuiger is niet geschikt om brandbare materialen, giftige stoffen of zuren op te zuigen.

Meegeleverd

Waterzuiger:          1 stuk 
Steel:                        1 stuk
Slang:                       1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 24,-              € 31,07
Per week:             € 60,-            € 77,68

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Uitlegvideo

Waterzuiger huren in de buurt

Je kunt de waterzuiger bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de waterzuiger op te halen. Of laat de waterzuiger bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede