Dranghek huren

Door de inzet van dranghekken gaat het begeleiden van grote groepen mensen makkelijk. Met een dranghek zorg je er voor dat jouw evenement in de juiste baan wordt geleid. Tijdens sportevenementen of festivals zorgen de dranghekken er voor dat iedereen netjes op zijn beurt wacht. En dat de rijen overzichtelijk blijven. Ook bij landelijke feestdagen of het gezellige buurtfeest. Door een dranghek te huren voorkom je dat het publiek zichzelf en anderen in gevaar kan brengen.

Dranghek verhuur 

Dranghekken zijn geschikt om te huren wanneer je grote groepen mensen in bedwang wilt houden. Evenementen waar vaak dranghekken gehuurd worden zijn: sportevenementen, festivals, landelijke feestdagen, maar ook buurtfeesten en straatfeesten. Het helpt tevens te voorkomen dat het publiek zichzelf en anderen gevaar kan brengen. 

Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een dranghek. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Wanneer je een dranghek wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle hekken leveren.

Alles over dranghekken

Dranghekken kun je gemakkelijk huren voor meerdere toepassingen. Hier vind je veelgestelde vragen omtrent het huren van dranghekken. Zijn er vragen die je mist, laat het ons weten!

Wat is een dranghek?

Dranghekken zijn hekken die worden ingezet bij kleine en grote evenementen om groepen mensen naar de gewenste plaatsen te geleiden. Bij een optocht, demonstratie of evenement bijvoorbeeld. Ook voor het (tijdelijk) afzetten van wegen worden dranghekken ingezet. Dranghekken zorgen voor duidelijke scheidingslijnen én verzekeren je van extra veiligheid.

Wanneer huur je een dranghek?

Dranghekken worden gebruikt om bij grote evenementen, grote aantallen mensen te dirigeren naar gewenste plaatsen. Dit kan zijn het openhouden van een vrije baan voor optochten of demonstraties. Ook kunnen ze worden gebruikt om een weg tijdelijk af te sluiten.

Kun je een dranghek ergens huren om vervolgens ergens anders terug te brengen?

Uiteraard! Je kan een dranghek ergens huren en vervolgens ergens anders terugbrengen. 

Dit is vaak makkelijker voor je. Dus als je een dranghek wilt ophalen in Houten, kun je in overleg deze bijvoorbeeld terugbrengen in Wijk bij Duurstede.