Breekijzer

Dit breekijzer of ook wel koevoet genoemd, is uitermate geschikt als hulpmiddel bij jouw breek- en sloopwerkzaamheden. Dit handgereedschap is in een gesmede stalen uitvoering voor extra hardheid en afgeplatte hoeken voor betere werking.

Per week:
6,- excl. 7% SRR en BTW 

Omschrijving

Breekijzers, ook wel koevoet genoemd, zijn een langwerpige stukken gereedschap die gebruikt kunnen worden om iets open te wrikken of als dommekracht. Het platte of gespleten uiteinde steek je ergens onder of tussen, waarna je de lange steel gebruikt als hefboom.

Met dit breekijzer kun je vele dingen los- en openwrikken. De gespleten kant steek je ergens onder, en na enig wrikken is de boel los.

Met het ene eind van het gereedschap (de voet genaamd), loopt uit in een splitsing, gelijkend op de poot van een koe. Het is om die reden dat het stuk gereedschap koevoet genoemd wordt.

Verder zijn de breekijzers zijn van de vertrouwde DeWit-kwaliteit. Dit betekent dat het is opgebouwd uit hoogwaardig staal.

Bovendien kun je het breekijzer met een gespleten uiteinde kan ook gebruikt worden om ergens spijkers of schroeven uit te trekken.

Specificaties

Lengte:          500 centimeter
Breedte:        18 millimeter
Gewicht:       1,28 kg

Veelgestelde vragen

Het breekijzer of ook wel koevoet wordt vaak gebruikt als hefboom bij het slopen en wrikken. Door het gespleten uiteinde kan het ook gebruikt worden om spijkers of schroeven te trekken

Nee, een breekijzer is niet geschikt voor slaan. Je kan hier een voorhamer voor gebruiken.

Meegeleverd

Breekijzer:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per week:             € 6,-                  € 7,77

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Breekijzer huren in de buurt

Je kunt de breekijzer bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de koevoet op te halen. Of laat de breekijzer bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede