Breekijzer

Dit breekijzer of ook wel koevoet genoemd, is uitermate geschikt als hulpmiddel bij jouw breek- en sloopwerkzaamheden. Dit handgereedschap is in een gesmede stalen uitvoering voor extra hardheid en afgeplatte hoeken voor betere werking. Het langwerpig stuk gereedschap wordt gebruikt om zaken open te wrikken. Met het ene eind van het gereedschap (de voet genaamd), loopt uit in een splitsing, gelijkend op de poot van een koe. Het is om die reden dat het stuk gereedschap koevoet genoemd wordt.

Het breekijzer of ook wel koevoet wordt vaak gebruikt als hefboom bij het slopen en wrikken

Het breekijzer is een langwerpig stuk gesmede en gehard gereedschap

Door het gespleten uiteinde kan het ook gebruikt worden om spijkers of schroeven te trekken

  • Week 6,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Met dit breekijzer kun je vele dingen los- en openwrikken. De gespleten kant steek je ergens onder, en na enig wrikken is de boel los. Verder zijn de breekijzers zijn van de vertrouwde DeWit-kwaliteit. Dit betekent dat het is opgebouwd uit hoogwaardig staal.

Breekijzers, ook wel koevoet genoemd, zijn een langwerpige stukken gereedschap die gebruikt kunnen worden om iets open te wrikken of als dommekracht. Het platte of gespleten uiteinde steek je ergens onder of tussen, waarna je de lange steel gebruikt als hefboom. Bovendien kun je het breekijzer met een gespleten uiteinde kan ook gebruikt worden om ergens spijkers of schroeven uit te trekken.

Specificaties

Lengte: 500 centimeter
Breedte: 18 millimeter
Gewicht: 1,28 kg

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je het Breekijzer huren?

Het is tevens mogelijk om de koevoet te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je het Breekijzer huren?

De koevoet kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad