Loodgietersgereedschap huren

Gereedschap wat een loodgieter vaak gebruikt, vind je hier. Loodgietersgereedschap kun je huren voor de aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en riolering. Het loodgietersgereedschap bestaat onder andere uit buigijzers. Bij aanleggen van koperen pijpen of pijpen van ander materiaal , kan het zijn dat je een buigtang nodig hebt. Handmatig draadsnijden op stalen buizen, kan met een draadsnijder. Het handzame en draagbare apparaat maakt het mogelijk om schroefdraad te tappen. Ook kun je terecht voor alles voor riolering. Zoals de rioolafsluiter of rioolontstoppingsslang. Tot slot kan een loodgieter of klusser terecht voor de ontstoppers en trekveren van GECO Verhuur.

Loodgietersgereedschap verhuur 

Bij GECO Verhuur hebben wij alles voor de installatietechniek. Daarom kun je voor al het loodgietersgereedschap bij ons terecht. Diverse buigijzers of draadsnijders kun je bij ons huren. Wanneer je op zoek bent naar andere handige hulpmiddelen bij loodgieterswerkzaamheden, ben je bij ons aan de juiste deur. Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van loodgietersgereedschap. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Wanneer je loodgietersgereedschap wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle gereedschappen leveren.

Alles over loodgietersgereedschap

Voor onze vakmensen die zich richten op de aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en riolering hebben wij gereedschappen op een rijtje gezet. Om zelfde werkzaamheden te verrichten kun je hier lezen welke gereedschappen jij kunt huren voor je klus.

Welke loodgietersgereedschappen kan ik huren?

De buigijzers zijn ideaal handgereedschap om te huren wanneer je werkzaamheden moet verrichten die wat weg hebben van loodgieters. Aan de hand van een buigijzer kun je tot op de millimeter nauwkeurig buigen, ook op doorlopende pijpen. 

Het draadsnijset is ideaal om te huren voor het handmatig draadsnijden op stalen buizen. Het handzame en draagbare apparaat maakt het mogelijk om schroefdraad te tappen.

Heteluchtpistool huren? Het heteluchtpistool of ook wel de verfstripper, verfbrander of verfföhn genoemd, is ideaal om te huren om verf eenvoudig te verwijderen. 

De ontstopper is ideaal om te huren als je last hebt van hardnekkige ophopingen die ontstopt moeten worden. Zonder dat je schadelijke chemicaliën hoeft te gebruiken, kun je jouw toilet of gootsteen ontstoppen.

De rioolafsluiter ballon met een Ø van 500 tot 1000 mm is ideaal om te huren voor het aanleggen, repareren en reinigen van leidingen, rioleringen en andere ronde buizen. 

Gereedschap huren en ergens anders terugbrengen?

Zeker weten! Je mag de gereedschappen huren en vervolgens ergens anders terugbrengen waar je het hebt opgehaald. Wat voor jou het makkelijkst is. Laat dit weten bij je reservering.