Airco 2 kW

Airco 2 kW huren? De mobiele airco is ideaal om te huren voor het creëren van een prettig werkklimaat. De airco is uitgerust met slangafvoer, thermostaat, temperatuur- en ventilatiecontrole. Kortom, een handige en complete airco voor jou!

Je bedient de airco door middel van een overzichtelijk display

Je verplaatst de airco gemakkelijk dankzij de handvatten en wieltjes
De mobiele airco heeft een ventilatiefunctie voor enkel blazen zonder te koelen
  • Dag 25,-
  • Week 50,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Airco 2 kW huren? Verkoelen, ontvochtigen en ventileren met 1 apparaat? Dat kan met de airco 2 kW. Deze mobiele airco heeft een vermogen van 765 watt en brengt de temperatuur van een ruimte tot 60 m³ flink omlaag. Of dat veel energie kost? De airco heeft energielabel A, dus dat valt mee. Vanaf nu reken je dus gemakkelijk af met de hitte in je huis tijdens warme zomerdagen. Bedien de airco vanuit je luie stoel en stel de gewenste temperatuur in met de afstandsbediening. Je kunt hem ook van tevoren instellen met de timer. Dan heb je er helemaal geen omkijken naar.

Specificaties

Hoogte: 73 cm
Breedte:  35,5 cm
Diepte:  34,5 cm
Gewicht:  25 kg
Kleur: wit
Materiaal: kunststof
Verrijdbaar: ja
Diameter slang:  12,5 cm
Maximaal koelvermogen (BTU): 7000 BTU
EER (efficiëntie ratio): 2,68 EER
Maximale ruimte: 60 m³
Luchtverplaatsing: 340 m³/h
Maximaal geluidsniveau: 62 dB

Op het volgende tabblad leggen wij je graag de begrippen uit

Uitleg begrippen

Maximaal koelvermogen (BTU): De hoeveelheid BTU (British Thermal Unit) geeft aan hoeveel koelvermogen een airco heeft. Hoe meer BTU, hoe groter het oppervlak dat de airco kan koelen. Als een mobiele airco ruimtes boven de 30 m² koelt, dan heeft hij volgens ons een bovengemiddeld hoog BTU.

EER (efficiëntie ratio): De efficiëntie ratio (EER) zegt iets over, de naam zegt het al, de efficiëntie van de airco. De ratio wordt berekend door het aantal BTU te delen door het aantal watt van de airco. Hoe hoger de EER, hoe efficiënter de airco de ruimte koelt.

Maximale ruimte: De ruimte in kubieke meter die een airco kan koelen. Deze specificatie is gebaseerd op het koelvermogen in BTU.

Luchtverplaatsing: De luchtverplaatsing geeft aan hoeveel kubieke meter lucht per uur verplaatst wordt bij gebruik van de airco. Hoe hoger de luchtverplaatsing, hoe sterker de bries in je kamer is.

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de airco gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Airco huren?

Het is tevens mogelijk om de airco van 2 kW te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Airco huren?

De airco kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad