Vacuümheffer huren

De vacuümheffer is ideaal om te huren, omdat deze tegeltiller van alles kan optillen. Met de vacuüm hefunit kun je gemakkelijk niet-poreuze tegels tillen en verplaatsen. Dankzij de vacuüm hijsunit, maak je het jezelf een stuk gemakkelijker.

Vacuümheffer verhuur 

Je kunt bij GECO Verhuur diverse vacuüm heffers huren. Met een vacuümhefunit kun je op een efficiënte en veilig manier zware tegels of blokken verplaatsen. Deze vormvaste materialen zoals glas, aluminium, staal en natuursteen zijn geschikt voor de heffer. Het aanzuig oppervlakte kan zowel vlak als licht gestructureerd zijn. 

Wanneer je vacuümheffers wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle heffers leveren.

Tot slot kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Als je bijvoorbeeld twijfelt over welke vacuümheffer je nodig hebt voor jouw klus? Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een vacuüm heffers. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Alles over vacuüm heffers

Met een vacuümheffer, trek je een vacuüm bij een bepaald materiaal waardoor je deze stevig en veilig kunt tillen. Een vacuüm is een ruimte zonder materie en zonder druk. In dagelijks taalgebruik hanteert men ook wel de term luchtledig, omdat de afwezigheid van lucht een sterk verlaagde druk veroorzaakt. 

Wat is een vacuüm heffer?

Een vacuümheffer is een veel gebruikte tilhulp bij renoveren en aanleggen van tuin- en straatwerk. Daar waar nu twee mensen platen en deuren staan te tillen, kan datzelfde werk nu door een persoon gedaan worden. 

De vacuum heffers voorkomen rugklachten en andere blessures. Bij GECO Verhuur kun je meerdere soorten vacuüm heffers huren. De tegeltiller kan tot 25 kg  (sier)tegels van diverse materialen verplaatsen zonder last te krijgen van jouw rug. De vacuüm hefunit is ideaal om te huren omdat je met deze elektrische tegeltiller van alles kunt optillen. 

Heb je een certificaat nodig om vacuümheffer te huren?

Nee, je hebt geen certificaat nodig om een vacuüm heffer te huren. Wij helpen je graag met het uitleggen van het materiaal. Bij het huren van het materiaal geven wij jou tips en zelf kun je de productbeschrijvingen lezen per product.