Verhuislift huren

Wil je een verhuislift huren om de verhuizing van dozen en klein meubilair naar hogere etages te realiseren? Het gebruik van een meubellift is vaak handig, omdat je dan geen spullen meer hoeft te tillen door een trapgat of trappenhuis. Soms is dit zelfs onmogelijk om te doen. Bekijk hieronder de verschillende grote en kleine verhuisliften van GECO Verhuur!

Wat is een meubellift?

Een meubellift, ook bekend als verhuislift, is dus een handig hulpmiddel bij verhuizingen, renovaties en andere situaties waar je spullen op hogere verdiepingen moet plaatsen. De lift is een mechanisch apparaat dat veelal wordt gebruikt om grote en zware voorwerpen, zoals koelkasten en banken, naar hogere verdiepingen te tillen. Deze spullen kunnen dan via het raam of balkon naar binnen gehaald worden. Met een meubellift kun je moeilijk bereikbare plekken eenvoudig bereiken, waardoor het verhuizen soepeler en efficiënter verloopt. Bij GECO Verhuur kun je verschillende verhuisliften huren:

Hoe kun je een verhuislift vervoeren?

Bij GECO Verhuur zorgen we ervoor dat de verhuisliften bij jou bezorgd worden met ons eigen transport. Wij willen het huren van een verhuislift voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken. Heb je het nodig bij jouw woning, bedrijfspand of een andere locatie? Wij zorgen ervoor dat de meubellift er op tijd is! Met deze service die wij bieden ontnemen wij de druk op jouw schouders. Voor eventuele vragen kun je contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor je klaar!

Waar moet ik op letten bij het huren van een verhuislift?

Er zijn een aantal zaken waar je op kunt letten bij het huren van een verhuislift. Deze hebben wij voor je op een rijtje gezet:

  • Passen de spullen door het raam of de deur: voordat je aan de verhuizing begint, is het handig om te weten of de spullen die je wilt verplaatsen door het raam of de deur op de hogere etage passen. Straks heb je een verhuislift maar passen de meubels niet in of uit het gebouw!
  • Voldoende plek: zorg voor voldoende plek om de verhuislift te plaatsen. Het is verboden om over auto’s of voertuigen heen te liften!
  • Plaatsing van de verhuislift: de lift kan niet geplaatst worden op een zachte ondergrond als gras, zand of aarde.
  • Kan de meubellift geplaatst worden? De meubellift kan niet te ver van de gevel geplaatst worden. Als het te horizontaal staat, werkt de verhuislift niet!


Het is van uiterst belang dat je met bovengenoemde punten rekening houdt wanneer je een verhuislift huurt bij GECO Verhuur. Neem de punten goed door en neem bij twijfel contact op!

Hoe werkt een verhuislift?

Plaats de verhuislift voor de gevel van je woning of bedrijfspand om jouw spullen te transporteren. Zorg ervoor dat de verhuislift op een solide vlakke ondergrond staat, zodat je veilig te werk kan gaan.

Verhuisliften beschikken over een bedieningspaneel waarmee ze bediend kunnen worden. Je krijgt duidelijke instructies hoe je de lift veilig kunt besturen.

Meubellift huren bij Geco Verhuur

Meubelliften bieden een ideale oplossing voor het makkelijk verplaatsen van spullen naar hogere etages. Ze zijn ideaal wanneer de trappen gangen smal zijn of als je veel zware spullen hebt die gesjouwd dienen te worden. Met onze vestigingen in Houten en Wijk bij Duurstede zijn wij altijd in staat om verhuisliften te leveren waar nodig. Heb je twijfels over welke verhuislift je nodig hebt voor jouw klus? Bij GECO Verhuur staan onze ervaren verhuurmedewerkers voor je klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wil je liever een verhuislift kopen of in de lease? Dan verwijzen wij je graag door naar GECO Verkoop!