Verhuislift huren

Een verhuislift is ideaal om te huren wanneer je tijdens een verhuizing dozen of klein meubilair naar de eerste verdieping of hoger moet verplaatsen. Het tillen van veel spullen door een trapgat of trappenhuis is erg zwaar en soms ook onmogelijk. Verhuisliften of ook wel meubelliften zijn hier perfect voor. Je huurt voor jouw klus daarom gemakkelijk een meubellift bij GECO Verhuur.

Verhuislift verhuur 

Een verhuislift huren kan ter ondersteuning van je verhuizing, maar wordt ook vaak ingezet om enkele losse items naar boven of beneden te liften. Je bent bij GECO Verhuur in ieder geval aan het juiste adres wanneer je een verhuislift wilt huren.

Er zijn verschillende situatie waarin je een verhuislift kunt huren. Tijd om die oude kast of koelkast van zolder te halen? Zelfs voor fitnessapparatuur of bedden worden verhuisliften ingezet. In deze én veel meer situaties kun je gebruik maken van de verhuisliften van GECO Verhuur. 

Wanneer je een verhuislift wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle verhuisliften leveren.

Bij GECO Verhuur kun je ook terecht voor advies voor jouw klus. Als je bijvoorbeeld twijfelt over welke verhuislift je nodig hebt voor jouw klus? Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een verhuislift. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Alles over verhuisliften

Een verhuislift huren kan ter ondersteuning van je verhuizing, maar kan ook prima worden ingezet om slechts enkele losse items naar boven of beneden te liften. Een verhuislift wordt ook wel meubellift genoemd. Met een verhuislift kun je gemakkelijker grote en zware objecten naar beneden halen of juist naar boven vervoeren. 

Een verhuislift is een aanhanger met een uitschuifbare ladder.  Langs de ladder glijdt een plateau heen en weer waarop je jouw spullen van boven naar beneden (en omgekeerd) kunt transporteren.

Waar moet ik op letten bij het huren van een verhuislift?

Er zijn een aantal zaken waar je op kunt letten bij het huren van een verhuislift. Deze hebben wij voor je op een rijtje gezet?

  • Voordat je begint, is het handig om te weten of de spullen die je wilt verplaatsen; of deze wel door het raam of deur passen. Straks heb je een verhuislift maar passen de meubels niet uit het gebouw.
  • Kan de lift geplaatst worden? De lift kan niet te ver van de gevel geplaatst worden. Hoe verder de lift van de gevel staat, hoe horizontaler de lift staat. Als de lift te horizontaal staat werkt de lift niet. 
  • Zorg voor voldoende plek om de lift te plaatsen. Het is verboden om over auto’s of voertuigen heen te liften.
  • De lift kan niet geplaatst worden op een zachte ondergrond als gras, zand of aarde.

Hoe werkt een verhuislift?

De lift wordt voor de gevel van je woning geplaatst en is vervolgens klaar om spullen te transporteren. Het is hierbij van belang dat de verhuislift een solide en vlakke ondergrond heeft, zodat hij goed kan worden opgesteld.

Een verhuislift bedienen doe je met het bedieningspaneel. Je krijgt duidelijke instructies hoe je de lift veilig kunt besturen.