Korte dakbrander

De dakbrander is ideaal om te huren voor de aanleg of reparatie van daken. De gemakkelijke dakbrander van GECO Verhuur werkt op gas. Dankzij de eenvoudige bediening kun je snel en moeiteloos werken. Deze dakbrander heeft een afschroefbare handgreep en tevens is de brander afschroefbaar. Naast dat de dakbrander natuurlijk is geschikt voor loodgieters, kun je ook onkruid wegbranden met deze dakbrander. Het verwijderen van onkruid is ook zo gepiept met dit gereedschap. De korte variant van de dakbrander is vooral geschikt om op kleinere stukken te werken. Heb je een klus waarbij er een groter oppervlak gedekt of verbrand moet worden? Dan is de lange dakbrander handig!

Naast dat de dakbrander natuurlijk is geschikt voor loodgieters, kun je ook onkruid wegbranden met deze onkruidbrander

Het verwijderen van onkruid is ook zo gepiept met dit gereedschap

Dankzij de eenvoudige bediening en de handige tips kun je snel en moeiteloos werken

  • Dag 10,-
  • Week 25,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Korte dakbrander huren? Als je een dakbrander huurt, huur je zowel een dakbrander als een onkruidbrander. De professionele onkruidbestijder is voor het verwijderen van diverse onkruid en mos. Onkruid laat zich eenvoudig en snel verwijderen. Als dakbrander kun je er folie mee aaneenlassen. Bovendien is de dakbrander handig bij werkzaamheden met teer of isolering van daken.

Met de onkruidbranders verwijder je ongewenste vegetatie op kleine oppervlakten zoals terrassen, paden en opritten. Dit doe je op een snelle en comfortabele wijze. De werking van de onkruidbrander berust op het blootstellen aan de hitte van de brander op de ongewenste vegetatie. Daardoor barsten de wandcellen open en vindt vochtuittreding plaats. Het onkruid verwelkt, verkleurt bruin en sterft af. Door deze behandeling om de paar weken te herhalen wordt het onderliggende wortelstelsel door vocht- en krachtverlies uitgeput en zal het onkruid geheel verdwijnen.

Belangrijk is dat je het onkruid niet moet zwart branden. Enkel verhitten tot vochtuittreding van de bladcellen plaatsvindt. Bij een juiste verhitting zal, na het inknijpen (tussen duim en wijsvinger) van een behandeld blad, het bladoppervlak vochtig worden en donker verkleuren. Ook onkruidzaden, algen en schimmels zijn niet bestand tegen deze verhitting.

Specificaties

Brander: ø50 mm met spaarvlam-handvat
Buis: zeer korte buis; ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen
Aansluiting: 3/8 inch
Vlamtemperatuur: 1800 ºC
Lengte slang: 1,5 meter
Diameter:  5 centimeter

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de onkruidbrander gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Dakbrander huren?

Het is tevens mogelijk om de korte dakbrander te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Dakbrander huren?

De korte dabrander kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad