Betonijzerschaar huren

Wil je een betonijzerschaar huren? Door een betonschaar of betonijzer schaar te huren, kun jij harde materiaal gemakkelijk knippen. De handmatige betonijzerscharen van GECO Verhuur zijn geschikt voor het knippen van materialen met een grote hardheid. Bekijk op deze pagina welke betonijzerschaar jij wilt huren.

Betonijzerschaar verhuur 

De betonijzerschaar of betonschaar is ideaal om te huren voor het handmatig knippen van betonijzer. De betonschaar is geschikt voor het knippen van materialen met een grote hardheid. Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van betonijzers. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Wanneer je een betonijzer wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle betonscharen leveren.

Alles over betonijzerscharen

Met een betonschaar, of ook wel boutenschaar genoemd, is het mogelijk om zeer grote krachten uit te oefenen. Deze schaar bevindt zich onder andere in de standaard uitrusting van een brandweerman en kan worden gebruikt om fietssloten mee open te breken.

Wat is een betonschaar?

Een betonschaar is eigenlijk een grote tang, en is bedoeld voor het zwaardere knipwerk. Door zijn grootte heeft de betonschaar een grote hefboomkracht. Een betonschaar wordt gebruikt om bijvoorbeeld kettingen of boutstelen door te knippen, en wordt daarom ook wel een boutenschaar genoemd. 

Wanneer huur je een betonschaar?

Vaak wordt de boutenschaar gehuurd om steen of beton mee te knippen. De werking van de schaar maakt het mogelijk om zeer grote krachten over te brengen, daarom de eerdergenoemde materialen door te knippen.

Naast steen en beton wordt de schaar ook wel is gebruikt om stalen staven op maat te knippen. Deze tang wordt eveneens gebruikt om bijvoorbeeld boutstelen, kettingschalmen of andere soortgelijke materialen door te knippen. Nog een bekende toepassing van deze schaar is op fietssloten.