Diesel compressor

Een diesel compressor is ideaal om te huren voor de meest uiteenlopende klussen: met de samengeperste lucht kunt je gereedschap aandrijven, bijvoorbeeld om te nieten, nagelen of objecten schoon te spuiten. Ook kunt u bouten of moeren vast- of los te draaien. De diesel compressor is ook geschikt om banden op te pompen of te assisteren bij schilderwerken.

De mobiele diesel compressor is te huur voor uiteenlopende klussen

Verder is de diesel compressor erg krachtig en kun je onafhankelijk van stroom werken

De mobiliteit van de diesel compressor is een belangrijk voordeel

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Diesel compressor huren? Het grote voordeel van de benzine compressoren, is de mobiliteit. Deze compressoren zullen worden ingezet in situaties waarbij er geen stroom in de buurt is. De diesel compressor hoeft ook niet op dezelfde plek te blijven staan. Dankzij de wielen en de trekhaak kun je de compressor eenvoudig verrijden.

Daarom is een compressor een machine die lucht aanzuigt en dit in een ketel samenperst. Vervolgens laat dit apparaat de samengeperste lucht via een slang en hulpgereedschap
gedoseerd los. Doordat de compressor diverse, op lucht draaiende hulpgereedschappen kan aandrijven is het in feite een soort multitool. Je kunt dit apparaat dus inzetten voor verschillende klussen.

Met behulp van een compressor kun je voor een lange tijd divers gereedschap aandrijven. Zo kun je met een compressor banden oppompen, spijkers en nieten schieten, verf spuiten, werkstukken schoonblazen, kitten, tegels weghakken, muurtjes slopen, zandstralen, boren, slijpen, afbramen en moeren los- en vastdraaien. Maar je kunt de compressor natuurlijk ook gebruiken voor simpele opblaasklusjes op de camping of banden oppompen.

Specificaties

Verbruik: op aanvraag
Druk:  op aanvraag
Gewicht:  op aanvraag
Vermogen:  op aanvraag

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Diesel compressor huren?

Het is tevens mogelijk om de verrijdbare diesel compressor te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Diesel compressor huren?

De compressor op diesel kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad