Diesel compressor

Een diesel compressor is ideaal om te huren voor de meest uiteenlopende klussen: met de samengeperste lucht kunt je gereedschap aandrijven, bijvoorbeeld om te nieten, nagelen of objecten schoon te spuiten. Ook kunt u bouten of moeren vast- of los te draaien. De diesel compressor is ook geschikt om banden op te pompen of te assisteren bij schilderwerken.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag

Omschrijving

Diesel compressor huren? Het grote voordeel van de benzine compressoren, is de mobiliteit. Deze compressoren zullen worden ingezet in situaties waarbij er geen stroom in de buurt is. De diesel compressor hoeft ook niet op dezelfde plek te blijven staan. Dankzij de wielen en de trekhaak kun je de compressor eenvoudig verrijden.

Daarom is een compressor een machine die lucht aanzuigt en dit in een ketel samenperst. Vervolgens laat dit apparaat de samengeperste lucht via een slang en hulpgereedschap
gedoseerd los. Doordat de compressor diverse, op lucht draaiende hulpgereedschappen kan aandrijven is het in feite een soort multitool. Je kunt dit apparaat dus inzetten voor verschillende klussen.

Met behulp van een compressor kun je voor een lange tijd divers gereedschap aandrijven. Zo kun je met een compressor banden oppompen, spijkers en nieten schieten, verf spuiten, werkstukken schoonblazen, kitten, tegels weghakken, muurtjes slopen, zandstralen, boren, slijpen, afbramen en moeren los- en vastdraaien. Maar je kunt de compressor natuurlijk ook gebruiken voor simpele opblaasklusjes op de camping of banden oppompen.

Specificaties

Werkdruk:                    7 – 14 bar
Capaciteit:                   11,5 m³
Motor:                            Deutz diesel motor
Lengte:                          4.380 – 4.535 mm
Breedte:                        1.900 mm
Hoogte:                         1.770 mm
Na koeler:                     Ja
Vochtafscheider:         Ja
Verlichting stekker:    13-polig
Trekoog:                         Kogelkoppeling 50 mm
Onderstel:                     Enkel-as

Veelgestelde vragen

Licht in gewicht, compact, makkelijk te transporteren, krachtig, veelzijdig en energiezuinig.
Dankzij een traploze en dynamische druk- en capaciteitsregeling kan één en dezelfde installatie altijd tussen 7 en 14 bar worden gebruikt.

Door de dieselcompressor op je trekhaak te doen. Een handig voordeel is dat de compressor op een aanhangeronderstel staat.

Meegeleverd

Compressor:               1 stuk
Volle tank diesel:       1 stuk

Optioneel

Aspen Diesel 5 liter
Gehoorbescherming
Luchtslangen
Luchtgereedschap

Tarieven

                                    incl. SRR en BTW
Per dag:                   op aanvraag
Per week:                op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Dieselcompressor huren in de buurt

Je kunt de compressor op diesel bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de compressor op te halen. Of laat de diesel compressor bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede