Daksteiger huren

Een veilige werkplek creëren op het dak, doe je met een daksteiger. Want met het uitvoeren van bouw-, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden op de nok van het dak, kun je een daksteiger huren. Voor klussen aan je schoorsteen, kun je het schoorsteensteiger huren. En als je dakkapel geverfd mag worden, is een dakkapelsteiger makkelijk.

Daksteiger verhuur 

Wanneer je een daksteiger wilt huren, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging in Houten zijn wij gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle daksteiger leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een daksteiger. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Dus wanneer je op zoekt ben naar het huren van daksteigers, kun je bij ons terecht. Want bij ons kun je dakkapelsteigers of schoorsteensteigers huren. Zelfs voor de speciale steigers voor overkappingen kun je bij ons aankloppen.

Alles over daksteigers

Veilig werken op het dak doe je met een daksteiger. Uiteraard is de daksteiger voor jouw klus te huren bij GECO Verhuur. Zorg daarom dat je weet waarvoor je de daksteiger wilt gebruiken. Dankzij de verschillende soorten daksteigers, is er altijd een geschikte daksteiger is voor jouw klus. Ook is het handig om te weten of je de steiger zelf wilt vervoeren en kan op- en afbouwen. Uiteraard kan GECO Verhuur dit ook voor jou verzorgen.

Welke soorten daksteigers zijn er te huur?

Veilig werken op het dak? Dat kan door de verschillende daksteiger van GECO Verhuur. Bij ons kun je de volgende daksteigers huren:

Daksteiger voor schuin dak

Een daksteiger maakt het werk op een hellend dak eenvoudig. Met een daksteiger creëer je een horizontaal werkvlak op een schuin dak. Hierdoor zorg je voor een comfortabele en veilige werkplek. Dankzij de verschillende soorten daksteigers van GECO Verhuur is er altijd een passende oplossing voor jouw schuine dak in de buurt.

Raamsteigers voor werken in de buurt van daken

Hoef je net niet bij het dak te zijn maar wil je uit het raam werken? Een veilige en verantwoorde manier om dit te doen, is door een raamsteiger te gebruiken. Dus als je bijvoorbeeld aan de slag wil met je vensterbank, boeidelen of airco’s die net onder het raam hangen.

Hoe bouw je een daksteiger op?

Elke daksteiger heeft eigen opbouwvoorschriften. GECO Verhuur geeft daarom per daksteiger een opbouwhandleiding mee. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe je de steiger veilig kunt opbouwen. Onze ervaren verhuurmedewerkers geven ook graag de benodigde tips en adviezen.