Schrobmachine huren

Het schoon, droog en veilig maken van harde vloeroppervlakken doe je met een schrobmachine. Door een schrob- of schrobzuigmachine te huren maak je bijna elk vloeroppervlak schoon: van smalle gangen en kleine overdekte ruimtes tot parkeerplaatsen. Het boenen van vrijwel alle soorten vloeren gebeurd ook met een zogenaamde Woodboy. Het is een ideale machine om te huren wanneer je een vloer diep wilt reinigen of desinfecteren.

Schrobmachine verhuur 

Door verschillende redenen kan het noodzakelijk zijn om een schrobmachine te huren. Je kunt bij GECO Verhuur naast schrobmachines, ook andere reinigingsapparaten huren zoals, veegmachinesstofzuigers of waterzuigers. Maar een schrobmachine kun je gebruiken om vrijwel elke soort vloer mee te schrobben en te boenen. Het perfecte apparaat om te huren als je een vloer diep wilt reinigen of desinfecteren. Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van schrobmachines. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je een schrobmachine wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle machines leveren.

Alles over schrobmachines

Een uitgebreide schoonmaak voor harde oppervlaktes is zo nu en dan nodig. Cement vloeren, tegels en grindvloeren hebben af en toe een beurt nodig. Schrobmachines zijn te huur voor het verwijderen van hardnekkig vuil en strepen op harde vloeren in verschillende omgevingen.

Wat is een schrobmachine?

Een schrobmachine is een machine die als hoofddoel heeft om een vloer te schrobben met een roterende ronde borstel of een excentrisch bewegende borstel. Een schrobmachine is een machine die met de borstel op de ondergrond staat en door middel van een elektromotor de borstel laat roteren.

Tips bij het huren van een schrobmachine

  1. Haal losliggende droge vervuiling altijd eerst weg met een stofzuiger voordat je bijvoorbeeld met een schrobzuigmachine gaat werken
  2. Zorg altijd voor een schone borstel onder de schrobmachine.
  3. Verminder de loop snelheid op plaatsen waar de vervuiling hoog is
  4. Controleer tijdens de werkzaamheden regelmatig het resultaat (door het ontstaan van vervuiling onder de zuigrubbers, kan een schrobzuigmachine bijvoorbeeld strepen trekken)

Kan ik een schrobmachine ergens huren en vervolgens ergens anders terugbrengen?

Uiteraard kun je de schrobmachines ergens ophalen om vervolgens ergens anders terug te brengen. Als het je bijvoorbeeld beter uitkomt om de schrobmachine in Houten op te halen en vervolgens in Wijk bij Duurstede terug te brengen, is dat geen probleem. Geef dit aan bij je reservering of bespreek dit.