Motorslijper op accu

Deze motorslijper op accu wordt ook wel accu-doorslijper of bandenzaag genoemd. De doorslijper op accu is inzetbaar bij projecten van hoveniers, stratenmakers en in de wegenbouw. Je huurt de motorslijper op accu voor het slijpen in metaal met een doorslijpschijf en steen/beton met behulp van een diamantschijf. De maximale slijpdiepte van de motorslijper is 127 mm.

Per dag:
40,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          120,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Kies voor een doorslijper op accu? Profiteer van maximale kracht, zonder brandstof uit stoot. De motorslijper op accu ofwel elektrische doorslijper is qua snijsnelheid vergelijkbaar met de meeste benzine-motorslijpers.

Het is een echte allround motorslijper maar dan schoner en stiller dan een benzine motorslijper. Daarnaast blijft de doorslijper universeel inzetbaar. Want met een vermogen van 3,6 kilowatt en een slijpdiepte van maar liefst 127 mm, slijp je makkelijk door steen heen.

Bovendien is het een robuuste motorslijper. Je gaat met het grootste gemak klussen in de tuin of op de bouw aan met de doorslijper. De reden dat de doorslijper geschikt is voor buiten gebruik is vanwege de eXtreme Protection Technology (XPT). Deze beschermt de machine goed beschermd tegen het binnendringen van stof en vocht.

Daarnaast is de motorslijper veilig met behulp van extra functies. Zo is bij plotselinge reductie in toeren, wordt de Active Feedback sensing Technology (AFT) geactiveerd. Dit gebeurd ook bij klemmen van de schijf in materiaal wordt dit in werking gezet. Met deze elektronische motorrem wordt de motorslijper automatisch uitgeschakeld. Verder is de doorslijper voorzien van soft start. Wat zorgt voor een rustige start in het te slijpen materiaal.

Tot slot is de doorslijper voorzien van een wateraansluiting voor de binding van het schadelijke kwartsstof. Heb je een klus waar deze bandenslijper geen watertoevoer heeft? Geen probleem door een waterdrukvat.

Specificaties

Merk:                                   Makita
Bladdiameter:                   355 mm
Zaagdiepte:                        127 mm
Motorvermogen:               3.6 kW
Aandrijving:                        2x40V 5,0 Ah
Asgat:                                  25,4 mm
Blad dikte:                          2 – 5 mm
Gewicht met accu:           14,1 kg
Geluidsniveau (LWA):       120 dB (A)

Veelgestelde vragen

Je huurt de motorslijper en daarnaast neem je los het zaagblad af. Voor het zaagblad dien je slijtagekosten te betalen. Echter kun je er ook voor kiezen om een nieuw blad aan te schaffen.

Bij de meegeleverde accessoires vind je exact wat je huurt. Maar om het nogmaals op te sommen: motorslijper, twee accu’s, lader en een zaagblad (waar je slijtage over betaalt).

Je krijgt standaard een zaagblad mee geschikt voor beton. Afhankelijk van jouw gebruik, rekenen wij slijtagekosten. Mocht je liever geen slijtagekosten betalen, kun je ook een compleet nieuw blad kopen.

Meegeleverd

Motorslijper:     1 stuk
Zaagblad:           1 stuk (let op slijtage)
Accu:                   2 stuks
Lader:                  1 stuk
Oplader:              1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW          incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 40,-                 € 51,79
Per week:             € 120,-                € 155,36

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Motorslijper huren in de buurt

Je kunt de motorslijper op accu bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de accu bandenzaag op te halen. Of laat de doorslijper bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede