Schroevendraaier huren

Bij GECO Verhuur hebben wij voor de echt zware schroefklussen, zoals het los- en vastdraaien van moeren en bouten een slagschroevendraaier te huur. Met een elektrische schroevendraaier in de gereedschapskist wordt het leven van een klusser een stuk gemakkelijker.

Schroevendraaier verhuur 

Een schroevendraaier is een stuk handgereedschap waarmee schroeven worden aangebracht en verwijderd, maar bij GECO Verhuur kun je slagschroevendraaier huren. Deze accu schroevendraaier is zeer geschikt voor de lange lengtes schroeven. In plaats van grote schroevendraaiers worden tegenwoordig vaker schroefboormachines met losse schroefbits gebruikt. Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van schroevendraaiers. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je een schroevendraaier wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle schroevendraaiers leveren.

Alles over schroevendraaiers

Schroevendraaiers zijn niet meer weg te denken in een standaard gereedschapskist en zijn bij veel huis, tuin en keukenklussen handig om te huren.

Wat is een schroevendraaier?

De definitie van een schroefmachine is als volgt: “een stuk elektrisch gereedschap dat voornamelijk bedoeld is voor het indraaien van schroeven

Schroefmachines zijn normaal gesproken ook een stuk kleiner en lichter in gewicht dan een boormachine. Dit komt omdat licht schroefwerk in de praktijk vaak minder kracht vraagt dan bijvoorbeeld het boren van een gat in een betonnen muur.

En daarom kan een schroefmachine ook compact en licht gemaakt worden waardoor het bij uitstek ideaal geschikt is voor het lichte dagelijkse schroefwerk.

Welke schroevendraaier heb ik nodig?

Waar een traditionele schroefmachine voor het lichtere schroefwerk is, is een slagschroevendraaier gemaakt voor het zware schroefwerk.

Denk hierbij aan indraaien van veel schroeven en dan met name voor lange schroeven waarbij meer kracht vereist is.

Daarnaast wordt een slagschroevendraaier ook veel gebruikt voor het vast- en losdraaien van bouten en moeren en zal je dan ook vaak terugvinden in bijvoorbeeld autogarages.

Schroevendraaier huren en vervolgens ergens anders terugbrengen?

Ja! Je kunt een schroevendraaier huren en vervolgens ergens anders terugbrengen. Als voorbeeld kun je de accu schroevendraaier huren in Houten en vervolgens de volgende dag afleveren in Wijk bij Duurstede. Zolang je het aangeeft bij je reservering of bespreekt, is het geen probleem.