Mini graver

Een mini graver is ideaal om te huren voor bijvoorbeeld (lichte) graafwerkzaamheden, maar ook voor het verwijderen van boomstronken of andere zware objecten biedt een graafmachine uitkomst. De minigraver is geschikt voor je (kleinere) graafklus!

Makkelijk te vervoeren op een machinetransporter

De mini graver is ideaal om te huren voor kleine graafklussen

Je kan de rupsbanden verstellen waardoor je zelfs door smalle gangetjes, paadjes of poortjes kunt met de graafmachine

  • Dag 100,-
  • Week 375,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Een minigraver maakt deel uit van de graafmachines voor binnen- en buitenwerk. De minigraver is geschikt voor de kleine graafwerken of bij terreinen waar er niet veel plaats is voor grote graafmachines. Want een minigraver neemt het werk over dat je anders met een schop zou moeten verrichten. De naam zegt het dan ook zelf: deze machine is ideaal voor mini-graafwerken.

Er zijn een aantal voordelen aan de minigraver. Allereerst is de minigraver makkelijk te besturen. Verder is de minigraver multi-inzetbaar door de verschillende extra stukken. Je kan meerdere bakken en opties huren. Bovendien zijn de graafmachines ook erg comfortabel voor de jou. Voorzien van een verende stoel en handige joysticks.

Specificaties

Motorvermogen : 9,5 kW
Bedrijfsgewicht :  1110 kg
Breedte onderwagen:  760-1000 mm
Max. graafdiepte:  1780 mm

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de mini graver gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

Uitleg over Minigraver huren

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Mini graafmachine huren?

Het is tevens mogelijk om de minigraafmachine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Mini graafmachine huren?

De graafmachine 1.000 kg kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad