Grondfreesmachine 13 pk

Wil je een grondfreesmachine 13 pk huren? Een grondfreesmachine is ideaal om te huren voor het frezen van je tuin. Tijdens het frezen wordt de grond door elkaar geroerd. Gewasresten die zich nog in de grond bevinden, worden niet door de grond heen gemengd, maar er juist onder gebracht. Met het gebruik van een grondfrees wordt je grond in één keer zaaiklaar gemaakt.

De krachtige grondfrees is geschikt voor grote oppervlakte

Je kunt met de hendels de grondfreesmachine in stellen en zelf laten rijden onder begeleiding van jou

Aangezien de grondfrees werkt op Aspen 4(-takt), ben je niet afhankelijk van een stroompunt

  • Dag 45,-
  • Week 135,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Met behulp van een grondfrees zullen de werkzaamheden in de tuin een stuk sneller verlopen. Daarnaast nauwkeuriger en met minder inspanning. Maar wél met een beter resultaat als gevolg. Wanneer je de grondfreesmachine 13 pk wilt huren, huur je een machine bestaande uit gehaakte messen die op een roterende as zijn gemonteerd. Waardoor knuppels grond worden verwijderd die gelijktijdig of in tegengestelde richtingen kunnen roteren.

Dit voor het losmaken en na het frezen, egaliseren van grote grondoppervlakken. Met name moeilijke en harde kleigrond. Het is bijvoorbeeld handig in een nieuw aangelegde tuin of voordat je een groot gazon opzet. Een grondfrees is er van klein tot groot. Je hebt bij GECO Verhuur een 5,5 pk grondfrees en de krachtigere grondfrees 13 pk.

Specificaties

Werkbreedte: 51 cm
Gewicht: 252 kg
Afmetingen: 198 x 69 x 112 cm
Motor: B&S Vanguard 16 pk – 2 cil.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Grondfreesmachine huren?

Het is tevens mogelijk om de grondfrees te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Grondfreesmachine huren?

De grondfrees 13 pk kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad