Grondfreesmachine 13 pk

Wil je een grondfreesmachine 13 pk huren? Een grondfreesmachine is ideaal om te huren voor het frezen van je tuin. Tijdens het frezen wordt de grond door elkaar geroerd. Gewasresten die zich nog in de grond bevinden, worden niet door de grond heen gemengd, maar er juist onder gebracht. Met het gebruik van een grondfrees wordt je grond in één keer zaaiklaar gemaakt.

Per dag:
45,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          135,- excl. 7% SRR en BTW 

Omschrijving

Met behulp van een grondfrees zullen de werkzaamheden in de tuin een stuk sneller verlopen. Daarnaast nauwkeuriger en met minder inspanning. Maar wél met een beter resultaat als gevolg. Wanneer je de grondfreesmachine 13 pk wilt huren, huur je een machine bestaande uit gehaakte messen die op een roterende as zijn gemonteerd. Waardoor knuppels grond worden verwijderd die gelijktijdig of in tegengestelde richtingen kunnen roteren.

Dit voor het losmaken en na het frezen, egaliseren van grote grondoppervlakken. Met name moeilijke en harde kleigrond. Het is bijvoorbeeld handig in een nieuw aangelegde tuin of voordat je een groot gazon opzet. Een grondfrees is er van klein tot groot. Je hebt bij GECO Verhuur een 5,5 pk grondfrees en de krachtigere grondfrees 13 pk.

Specificaties

Werkbreedte:                        51 cm
Gewicht:                                 252 kg
Afmetingen:                          198 x 69 x 112 cm
Motor:                                     B&S Vanguard 16 pk – 2 cil.
Mechanische koppeling:   nee
Bedieningshendels:            2 stuks
Vrijloop wielen:                    ja met ontkoppeling
Diepteregeling:                    ja

Veelgestelde vragen

Het zijn extra geharde messen. Dus veiligheid is zeer belangrijk. Daarom is de grondfreesmachine extra veilig uitgerust. Met onder andere functies dat de messen niet kunnen draaien bij achteruitrijden. En er tevens geen risico is op blokkering.

Nee, de grondfrees is te groot en zwaar om in een auto te passen. Bij genoeg ruimte in een bus zou het wel kunnen. Maar wij adviseren vaak om een aanhanger te huren.

De grondfreesmachine loopt op Aspen 4-takt. Aangezien de grondfrees werkt op Aspen 4(-takt), ben je niet afhankelijk van een stroompunt

Meegeleverd

Messenset Barreto 1620B:         1 stuk
Volle tank:                                      1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 45,-              € 58,26
Per week:             € 135,-            € 174,78

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Uitlegvideo

Grondfrees huren in de buurt

Je kunt de grondfreesmachine 13 pk bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de grondfreesmachine op te halen. Of laat de grondfrees bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede