Pompen huren

Met het uitgebreide assortiment aan pompen van GECO Verhuur kun je heel gemakkelijk elke pompklus aan. Neem bijvoorbeeld het leegpompen van een volgelopen kelder of kruipruimte met een dompelpomp. Maar moet je een waterbed vullen of leegpompen? Dan kun je de waterbedpomp huren. Voor al deze pompen, hebben wij ook de juiste slangen.

Pomp verhuur 

Is je kelder of kruipruimte ondergelopen met water, dan heb je natuurlijk zo snel mogelijk een pomp nodig. Kies in dit geval voor een dompelpomp. Heb je een waterbed, en moet deze gevuld of leeggepompt worden, dan heb je een waterbedpomp nodig om dit snel en efficiënt te kunnen doen. Als je alleen een paar bepaalde slangen nodig hebt voor je pomp, kun je deze ook los huren.

Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van pompen. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je een pomp wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle pomp leveren.

Alles over pompen

Wanneer je je woonruimte of vijver wilt leegpompen, is een dompelpomp bijvoorbeeld erg handig. Maar stel je hebt een andere klus, welke pomp ga je dan huren. Hieronder helpen wij je met het kiezen van de juiste pomp.

Wat is een pomp?

Een pomp is een werktuig dat een vloeistof verplaatst door er energie aan af te geven in de vorm van een drukverhoging of snelheidsverhoging. De benaming pomp wordt hoofdzakelijk gebruikt voor een machine die vloeistoffen verplaatst. Bij gassen spreekt men eerder over compressoren.

Welke pomp heb ik nodig?

Dompelpomp: geschikt voor het leegpompen van een ondergelopen kelder, kamer of voor het leegpompen van een vijver. Deze pomp zet je op een natte plek, bijvoorbeeld in je ondergelopen kelder. Kijk in de handleiding voor de maximale onderdompeldiepte en andere veiligheidsinformatie.

Waterbedpomp: door het relatief hoge gewicht van een waterbed is deze niet zo eenvoudig te verplaatsen. Daarom is het handig om eerst het waterbed leeg te laten lopen voordat je hem bijvoorbeeld gaat verplaatsen.

Pomp ergens huren en vervolgens ergens anders terugbrengen?

Uiteraard! Je kunt elke pomp ergens ophalen om deze vervolgens ergens anders terug te brengen. Bijvoorbeeld komt het jou veel handiger uit dat je de pomp huurt en ophaalt in Wijk bij Duurstede. Vervolgens deze pomp in Houten terug te brengen. Geef dit aan bij je reservering of neem contact op.