Reformladder huren

De reformladder is een combinatieladder. Door de ladder te huren, kun je tegen een wand staan, maar ook vrij. Dus wanneer de reformladder volledig is uitgeschoven, is deze bruikbaar tegen een wand. In de A-stand zorgt de reformladder voor verticaal werkgemak. Hierdoor kun je met één ladder, zowel buiten bij de dakgoot maar ook binnen bij het plafond.

Reformladder verhuur 

Als je op zoekt bent naar een reformladder, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Wij zijn in de buurt vanuit onze vestiging in Houten. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle ladders leveren.

De ervaren verhuurmedewerkers van GECO Verhuur helpen je graag bij maken van de juiste keuze. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een ladder. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Bij GECO Verhuur vind je alles voor het huren van reformladders, dakladders of optrekladders. Samengevat, GECO Verhuur is het verhuurbedrijf voor het huren van ladders.

Alles over optrekladders

Reformladders, ook wel A-ladders genoemd, zijn ladders die een combinatie zijn tussen een ladder en een trap. Je kan deze combinatieladder in een A stand zetten en alsnog uitschuiven, maar ook tegen een gevel zetten en uitschuiven. Een reform opsteekladder is zeer geschikt voor allerlei klussen in en om het huis, van dakgoten reinigen tot heggen snoeien. Dankzij de veelzijdigheid van een reformladder zijn het niet alleen thuisklussers, maar ook de professionals die een reform-ladder huren.

Welke reformladder gebruik je voor welke klus?

Je kunt verschillende reformladders huren bij GECO Verhuur. Alle reformladders zijn van uitstekende kwaliteit en A-merk leveranciers. Echter verschillen de reformladders in lengte met elkaar. De volgende ladders kun je huren bij ons:

Hoe plaats je een reformladder?

Controleer de lengte: Zorg dat de reformladder lang genoeg is. Zo moet de ladder minstens 1 meter boven de rand van het werkvlak uitsteken.

Controleer de ondergrond: Een reformladder plaats je altijd op een vlakke en stevige ondergrond. Met stoeptegels is de ondergrond makkelijk te verstevigen. Zet de ladder niet op losse planken, kratten of zand.

Controleer de hoek van de reformladder: Een hoek van 75 graden is het meest ideaal. Test dit eenvoudig door de punt van je schoenen tegen de voeten van de ladder te plaatsen en vervolgens je armen naar voren te strekken. Kun je de ladder makkelijk vastpakken dan is de hoek in orde.

Wanneer is een ladder veilig geplaatst?

Een ladder is niet toegestaan als werkplek wanneer je een ander, veiliger arbeidsmiddel, zoals een rolsteiger of hoogwerker, kan gebruiken. Indien je geen andere arbeidsmiddelen toe kan passen, is gebruik toegestaan bij lichte en kortstondige werkzaamheden.

Wil je toch veilig op een ladder een klusje kunnen doen, zorg er dan voor dat je:

  • altijd minimaal drie contactpunten met de ladder hebt, twee handen en één voet of twee voeten en één hand.
  • niet verder reikt dan een armlengte.
  • minder dan 4 uur op de ladder staat.
  • boven windkracht 6 de ladder niet gebruikt.
  • minder kracht uitoefent dan 100 N, zoals sloophamers, hogedrukreinigers, slijptollen enz.
  • geen gereedschap of materialen van meer dan 10 kg mee de ladder op neemt.

Hoe beklim je een ladder?

Beklim de ladder altijd met het gezicht naar de ladder toe. Zorg dat je altijd 3 contactpunten met de ladder houdt. Beklim de ladder niet met meerdere personen tegelijk. 

Reformladder kopen of huren?

Huren is de meer duurzame optie. Als je een reformladder niet zeer frequent nodig hebt, bespaard het materialkosten, onderhoudskosten en is huren wat beter voor het milieu. Maar als je een reformladder bijna elke dag of wekelijks nodig hebt? Dan kun je de reformladder kopen. Uiteraard bieden wij van GECO jou ook deze oplossing. Waardoor je kunt blijven profiteren van de ontzorging die wij bieden. Op de website van GECO Verkoop vind je het complete overzicht van reformladders en andere ladders van A-merken.