Afwerkspaan huren

Op zoek naar de verhuur van een afwerkspaan? Een afwerkspaan ook wel trilspaan genaamd kun je huren wanneer je een vers gestorte betonvloer wilt afwerken. Met een afwerkspaan kost het je bijna geen moeite meer om een betonvloer af te werken. Het is de oplossing voor het nivelleren van vloeren zonder geleiderrails. Een afwerkspaan verdicht niet, maar werkt perfect af.

Afwerkspaan verhuur 

Een afwerkspaan ook wel trilspaan genaamd kun je, zoals het woord al doet vermoeden, huren wanneer je een vers gestorte betonvloer wilt afwerken. Met een afwerkspaan kost het je bijna geen moeite meer om een betonvloer af te werken. De afwerkspaan zorgt voor een egaal resultaat van de betonvloer.

Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van afwerkspanen. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Wanneer je een afwerkspaan wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle gereedschappen leveren.

Alles over afwerkspanen

De afwerkspanen of trilspanen van GECO Verhuur zijn licht van gewicht en ergonomische prettig. Afwerkspanen zijn de oplossing voor het nivelleren van vloeren zonder geleiderrails. De spanen verdichten niet, maar werken perfect af.

Wat is een afwerkspaan?

De afwerkspaan is een handige en lichte trilspaan. De afwerkspaan huur je om vers gestorte betonvloer af te werken. Met een trilspaan zorg je er voor dat de beton een dichte toplaag krijgt. Een juiste verdichting van de beton is belangrijk voor de kwaliteit en de vlakhied.

Afwerkspaan voor beton huren?

Enige tijd nadat het beton is gestort, kan worden gestart met het afwerken van het betonoppervlak. Afhankelijk van de gewenste oppervlaktestructuur kan dat op verschillende manieren: met de hand of mechanisch spanen, rollen of bezemstreek.

Door gebruik te maken van een afwerkspaan kun je snel, secuur en vooral efficiënt beton afwerken. Bij de keuze wat voor afwerking je kiest spelen de specie-eigenschappen en bijvoorbeeld de weersomstandigheden (zoals temperatuur en wind) een grote rol.

Bij veel betonspecies treedt in de eerste uren na het storten en verdichten enige mate van bleeding op. Daarbij komt wat water naar het betonoppervlak. Dit vereenvoudigt het afwerken.