Bouwhek huren

Misschien wel het bekendste hek van de bouw: de bouwhekken. Wanneer jij een bouwterrein wil beschermen, is het huren van bouwhekken een uitkomst. Met deze hekwerken zorg je ervoor dat mensen die niet op de bouwplaats thuishoren uit de buurt blijven van het bouwterrein. Ook kan je de bouwhekken huren voor evenementen.  Tijdens festiviteiten vind je de bouwhekken als afscherming voor groepen mensen en zorg je dat je ook wat privacy kunt hebben.

Bouwhek verhuur 

Wanneer je een bouwterrein wil beschermen, is het huren van bouwhekken een uitkomst. Ook kan je de bouwhekken huren voor evenementen. Met deze hekwerken zorg je ervoor dat mensen die niet op de bouwplaats thuishoren uit de buurt blijven van het bouwterrein. Wanneer je wat meer privacy wilt hebben, kun je een bouwhek met doek huren.

Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een bouwhek. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je een bouwhek wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle hekken leveren.

Alles over bouwhekken

Bouwhekken, ook wel afrasteringshekken genoemd, zijn populaire soorten hekken in de bouw of tijdens evenementen. Je kunt er gedeeltes van terrein mee afzetten waardoor je groepen splitst of afhoudt bij bepaalde delen van het terrein. Als je een bouwterrein wil beschermen, is het huren van bouwhekken een uitkomst. Ook kan je de bouwhekken huren voor evenementen. Met deze hekwerken zorg je ervoor dat mensen die niet op de bouwplaats thuishoren uit de buurt blijven van het bouwterrein. Bouwhekken hebben pootjes die in bouwhekvoeten kunnen worden gestoken. Dit zorgt ervoor dat het hek stevig blijft staan. 

Wat is een bouwhek?

Bouwhekken zijn hekken die op- en rondom bouwlocaties en evenementen worden ingezet. Dit kan op een afgelegen bouwlocatie zijn, op een bouwplek in de stad maar bouwhekken kunnen ook op in nieuwbouwwijken worden ingezet.

Wanneer huur je een bouwhek?

Je huurt de bouwhekken voor verschillende toepassingen. 

  • Zo breng je met bouwhekken een duidelijke scheidingslijn aan
  • Houd je onbevoegden op afstand
  • Maak je routes herkenbaar
  • Zorg je ervoor dat medewerkers veilig hun werk kunnen doen.
  • Daarnaast stel je met bouwhekken materiaal en materieel veilig
  • Bouwhekken met doeken zorgen ervoor dat de privacy kan worden gewaarborgd.