Waterdrukvat

Het waterdrukvat huur je wanneer je een klus hebt alleen er geen waterleiding in de buurt beschikbaar. is Met dit waterdrukvat heb je 10 liter capaciteit voor een langere werktijd. En aan de hand van de drukregelaar heb je ook nog eens een betere betere controle. Doordat het waterreservoir een opslagcapaciteit heeft tot wel 10 L, is het uitermate geschikt voor hulpmiddel bij een diamantboor of motorslijper. De wateraansluiting zit aan de onderkant van het vat. Sommige klussers prefereren een wateraansluiting aan de bovenkant maar door het aan de onderkant te hebben, biedt het een stabiele voet.

Met een capaciteit van 10 liter heb je voldoende water voor jouw boor- of slijpklus

Het waterdrukvat sluit naadloos aan op de doorslijpers en diamantboren van GECO Verhuur

Door de stabiele voet kun je het drukvat ook op schuine ondergronden plaatsen zonder om te vallen

  • Dag 8,-
  • Week 20,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Waterdrukvat huren? Het drukvat helpt je als je geen water in de buurt hebt. Maar wel nodig hebt. Je gooit het waterdrukvat van te voren vol. Vervolgens ga je samen met je machine en drukvat naar de plek waar je bijvoorbeeld wilt boren. Door de slang aan te sluiten en een paar keer te pompen, ontstaat waterdruk en kun jij zorgeloos klussen. Kortom het drukvat zorgt ervoor dat je automatisch na het vullen van de kraan op druk blijft totdat ze leeg is, zonder accu of stroomaansluiting. Ideaal voor diamantboren en doorslijpers.

Specificaties

Materiaal: plastic
Gewicht:  1 kg (zonder water)
Inhoud:  10 liter
Slang: aan de onderkant
Druk handvat: bovenkant

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je het Waterdrukvat huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om het waterdrukvat te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je het Waterdrukvat huren?

Het waterdrukvat 10 liter kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad