Zaagmachine huren

Er zijn allerlei zaagmachines te huur voor jouw klus. Afhankelijk van de grote en het soort materiaal dat je wilt zagen bepaal je welke zaagmachine je het beste kan huren. Heb je bijvoorbeeld een steenzaagtafel of muurzaag nodig of wil je juist een vloerenzaag huren? Op deze pagina vind jij de zaagmachine die jij nodig hebt voor jouw klus. Wanneer je liever zelf een zaagmachine aanschaft? Dat kan ook. Je kan zaagmachines kopen bij GECO Verkoop.

Zaagmachine verhuur 

Een tegelzaagmachine 600 mm 850 mm of tegelzaag 1200 mm huren is erg handig als je veel tegels of plavuizen recht moet zagen. Met het waterkoelsysteem zorgt de tegelzaagtafel ervoor dat je de tegels scherp en recht kunt afzagen, zonder stofontwikkeling. Een tegelzaagmachine is inklapbaar en zo makkelijk te vervoeren. De ene tegeltafelzaag kan badkamertegels zagen, een wat grotere tegelzaagtafel is geschikt voor allerlei soorten tegels, maar ook dikke plavuizen en andere zware tegels.

Daarnaast is een andere unieke zaagmachine de Cut-n-Break doorslijper. Het is een elektrische doorslijpmachine met unieke Cut-n-breaktechnologie.

Als je wilt gaan zagen in asfalt of beton, is het handig om een vloerenzaagmachine te huren. Deze zaag kun je daarnaast ook huren als je schijnvoegen in een betonplaat wilt zagen. Zo kun je bij grote projecten kiezen voor een grote zaag, zodat je bijvoorbeeld aan de slag kunt met grote wegen. Maar je hebt ook kleine uitvoeringen die te huur zijn, die zeer geschikt zijn voor klussen in en om het huis. En zelfs voor onderhouds- of reparatiewerk zijn er speciale asfaltzagen en betonzagen te huren.

Voor zaagmachines ben je bij ons aan het juiste adres. Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van zaagmachines. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Wanneer je een zaagmachine wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle zaagmachines leveren.

Alles over zaagmachines

Er zijn meerdere zaagmachines te huur. Voor elke klus kun je vaak beter een andere zaagmachine huren. Daarom helpen wij je graag kiezen voor de beste zaagmachine.

Welke zaagmachines kan ik huren?

Hieronder vind je alle zaagmachines die je kunt huren bij GECO Verhuur. Mis je een specifieke zaagmachine, laat het ons dan weten! Wij helpen je graag.

 • Motorslijpers, die ook wel doorslijpmachine, motorzaag, bandenzaag of motorsteenzaag worden genoemd, zagen gemakkelijk door vrijwel elk type steen heen. Kies nu ook voor de accu motorslijper.
 • Cut-n-Break elektrische doorslijper. Ideaal om te huren voor het vlakzagen en het maken van zeer diepte zaagsnedes.
 • Een gasbetonzaag is ideaal om te huren voor het handmatig op maat zagen van gasbetonblokken. De zaag is 600 mm en hierdoor zaag je gasbetonblokken gemakkelijk zoals jij die wilt. 
 • De multizaag is een compacte handcirkelzaag en is ideaal om te huren voor de meest voorkomende zaag-, schuur- schraap klussen in- en om het huis.
 • Een muurzaagmachine is ideaal om te huren voor het zagen van uitsparingen in beton en baksteen. Met een muurzaagmachine kun je op een nauwkeurige manier gaten zagen in een muur van beton of baksteen. 
 • De sleuvenzaagmachine is ideaal om te huren voor het zagen en frezen van sleuven in muren en vloeren. Een sleuvenzaag is bijvoorbeeld geschikt wanneer je bekabeling wilt verwerken in een muur. 
 • De steenzaagmachine is ideaal om te huren voor het zagen van diverse steensoorten, zoals beton, poroton, baksteen en zandsteen. De steenzaagtafel van Norton Clipper is een compacte, eenvoudig te verplaatsen tafelzaagmachine voor de meest uiteenlopende klussen.
 • Tegels van natuursteen of beton afzagen tot een lengte van 1200 mm doe je met een tegelzaagmachine. Door de tegelzaagmachine tot 1200 mm te huren zaag jij jouw tegels scherp en kaarsrecht af. 
 • De tegelzaagmachine 600 mm is ideaal om te huren voor het scherp en recht afzagen van wandtegels. De zaagtafel is inklapbaar en makkelijk te vervoeren.
 • Grindtegels, tegels en plavuizen tot 850 mm zaag je met een tegelzaagmachine 850 mm
 • De vloerenzaagmachine is ideaal om te huren voor het zagen in beton, steen of asfalt. Een vloerzaagmachine heeft een interne watertank die het diamantblad koelt en beschermt tegen oververhitting, zodat je lang door kunt zagen.
 • De voegenslijpmachine met Ø 125 mm is een lichte machine voor het uitfrezen en slijpen van harde en zachte voegen voorzien van stofafzuiging.
 • De voegenzaagmachine is ideaal om te huren voor het uittanden van muren, het uitzagen van een steen (in het midden van een muur) en het verwijderen van voegen in metselwerk.