Afstandmeter huren

Door een afstandsmeter te huren, kun je snel en zeer nauwkeurig ruimtes opmeten. Met slechts één druk op de knop meet je met een afstandslaser eenvoudig de oppervlakte van bijvoorbeeld een kamer of tuin. Ook kun je met een laser afstandsmeter hoogtes en breedtes bepalen. Hierdoor weet je precies hoeveel verf, laminaat, tegels of behang je nodig hebt. Een laser afstandsmeter is zowel geschikt voor binnen en buitengebruik. De laser afstandsmeters zijn voorzien van een digitaal display.

Afstandmeter verhuur 

Wil je nauwkeurig over een grote afstand hoeken uitzetten? Met een afstandsmeter heb je de oplossing gevonden. Door een afstandsmeter te huren kun je constructies opmeten en uitlijnen. Gemakkelijk afstanden meten aan de hand van de laser. Lengtes, oppervlaktes en inhouden, nauwkeuriger en sneller dan met een rolmaat. 

Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een afstandsmeter. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Wanneer je een afstandsmeter wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle afstandsmeters leveren.

Alles over afstandsmeters

De afstandsmeter is een onmisbaar instrument op de bouwplaats. Hiermee worden afstanden en trajecten zo nauwkeurig mogelijk gemeten door middel van een laser, waarna de benodigde gegevens overzichtelijk worden weergeven op een overzichtelijk display.

Wat is een afstandsmeter?

Een afstandsmeter wordt gebruikt om afstanden snel, gemakkelijk en nauwkeurig te meten. Het onhandige gebruik van vouw- of meetling en de foutgevoeligheid in het geval van lange afstanden, is verleden tijd. Richt gewoon op het te meten oppervlak (of doel) en druk op een knop om in één oogopslag de exacte afstand tot het te meten object te bepalen. Bovendien hebben afstandsmeters het grote voordeel dat ze moeilijk toegankelijke elementen of openingen kunnen meten zonder dat extra gereedschap nodig is, zoals in het geval van hoge plafonds, kamers met meubilair of achter sloten of andere obstakels. 

Wanneer huur je een afstandsmeter?

Je kunt een afstandsmeter huren bij onder andere de volgende toepassingen:

  • Het uitzetten van constructies
  • Bovendien het opmeten en uitlijnen van projecten
  • Sneller werken dan met een rolmaat
  • Preciezer werken dan met een rolmaat