Lange dakbrander

De lange dakbrander is ideaal om te huren voor de aanleg of reparatie van daken. De gemakkelijke dakbrander van GECO Verhuur werkt op gas. Dankzij de eenvoudige bediening kun je snel en moeiteloos werken. Het verwijderen van onkruid is ook zo gepiept met dit gereedschap.

 

Per week:          30,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Lange dakbrander huren? Als je een dakbrander huurt, huur je zowel een dakbrander als een onkruidbrander. De professionele onkruidbestijder is voor het verwijderen van diverse onkruid en mos. Onkruid laat zich eenvoudig en snel verwijderen. Als dakbrander kun je er folie mee aaneenlassen. Bovendien is de dakbrander handig bij werkzaamheden met teer of isolering van daken.

Deze dakbrander heeft een afschroefbare handgreep en tevens is de brander afschroefbaar. Naast dat de dakbrander natuurlijk is geschikt voor loodgieters, kun je ook onkruid wegbranden met deze dakbrander.

Met de onkruidbranders verwijder je ongewenste vegetatie op kleine oppervlakten zoals terrassen, paden en opritten. Dit doe je op een snelle en comfortabele wijze. De werking van de onkruidbrander berust op het blootstellen aan de hitte van de brander op de ongewenste vegetatie. Daardoor barsten de wandcellen open en vindt vochtuittreding plaats. Het onkruid verwelkt, verkleurt bruin en sterft af.

Door deze behandeling om de paar weken te herhalen wordt het onderliggende wortelstelsel door vocht- en krachtverlies uitgeput en zal het onkruid geheel verdwijnen.

Belangrijk is dat je het onkruid niet moet zwart branden. Enkel verhitten tot vochtuittreding van de bladcellen plaatsvindt. Bij een juiste verhitting zal, na het inknijpen (tussen duim en wijsvinger) van een behandeld blad, het bladoppervlak vochtig worden en donker verkleuren. Ook onkruidzaden, algen en schimmels zijn niet bestand tegen deze verhitting.

Heb je een klus waarbij een kleiner oppervlak verbrand of gedekt moet worden? Dan is de korte dakbrander handig om te gebruiken!

Specificaties

Lengte:                         88 centimeter
Breedte:                        7 centimeter
Gewicht:                       1.900 gram
Vlamtemperatuur:     1800 ºC
Lengte slang:               5 meter
Brander:                        ø60 mm

Veelgestelde vragen

Zeker weten! De dakbrander is de ideale onkruidbrander. Dus naast dat loodgieters deze gebruiken voor dichtbranden van daken, kun je er ontzettend makkelijk onkruid mee weg branden.

Nee het gas koop je er los bij. Je koopt als het ware gasvullingen. Zoals de gasvulling 10 kg of de gasvulling 5 kg.

Meegeleverd

Dak- en onkruidbrander:        1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW

Per week:             € 30,-                € 38,84

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Dak- en onkruidbrander huren in de buurt

Je kunt de dakbrander bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de onkruidbrander op te halen. Of laat de dakbrander bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede