Dieselheater huren

Een diesel heater huren? Bij GECO Verhuur ben je aan het juiste adres voor deze krachtige indirect gestookte heater. Met een dieselheater verwarm je indirect. Wat betekent dat de rookgassen via een schoorsteen worden afgevoerd. Jouw bouwplek of jij geniet van de hete lucht die ook nog eens vrij is van rookgassen, reukloos en 100% schoon. Door de kracht en het vermogen van de dieselheater kan deze zelfs worden ingezet  als bescherming van een gebouwconstructie bij vorst.

Dieselheater verhuur 

Met een dieselheater verwarm je eenvoudig feesttenten, bedrijfshallen of werkplaatsen. Deze heater stookt indirect, de rookgassen worden via een schoorsteen afgevoerd. Een ruimte die niet of slecht geventileerd wordt verwarm je met de indirecte gestookte heater.  Door de kracht en het vermogen van de dieselheater kan deze worden ingezet  als bescherming van een gebouwconstructie bij vorst.

Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van dieselheaters. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je een dieselheater wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle heaters leveren.

Alles over dieselheaters

Deze indirect gestookte kachel heeft een vermogen waarmee een middelgrote tent goed verwarmd kan worden. De diesel heater wordt geleverd met uitblaasslang, thermostaat en uitblaaskast.

Hoe werkt een dieselheater?

Bij indirecte heaters is de te verwarmen lucht volledig gescheiden van de verbrandingskamer. De lucht wordt verwarmd doordat deze aan het  oppervlak van de verbrandingsruimte voorbij de warmtewisselaar wordt geleid. De ventilator blaast de warme lucht de ruimte in. De verbrandingslucht wordt apart via een uitlaat afgevoerd.

De dieselkachel plaats je buiten de ruimte die je wilt verwarmen, daar wordt de rook en verbrandingsstoffen afgevoerd. Via een warmtetransportslang wordt de schone, warme lucht geblazen naar de ruimte die verwarmd moet worden..

Wanneer een dieselheater huren?

In de volgende situaties is een diesel heater uitermate geschikt om te huren:

  • Tijdens de wintermaanden wil je in je garage of schuur een klus opknappen, maar je stelt dit keer op keer uit omdat het er te koud is.
  • Je bent druk bezig met werkzaamheden in een huis waar er nog geen verwarming is, maar toch ril je van de kou.
  • Omdat het ‘s avonds snel kouder wordt, stop je bijvoorbeeld vroeger met schilderen of metselen.
  • Je wil je auto graag ‘s winters in de garage parkeren, maar ook daar vriest het al eens.
  • Je hebt een gezellig feest gepland in een garage, schuur, loods, bedrijfshal of tent en je wilt niet dat de gasten het koud hebben.