Bouwmeterkast 63A

De bouwmeterkast 63A is ideaal om te huren als bouwkast. De bouwaansluitkast is zeer degelijk uitgevoerd. Want de bouwkast is gemaakt van robuust kunststof en kan een stootje hebben. De kunststof behuizing is slagvast, olie-, UV- en zuurbestendig. Daarnaast is het zeer stabiele frame gemaakt van volbad verzinkt staal.

Per week:
39,- excl. 7% SRR en BTW 

Omschrijving

De 63 Ampère uitvoering is de meest voorkomende bouwstroomkast op de Nederlandse bouw. Deze kunststof bouwmeterkast met 63A is voorzien van een slagvast en gegalvaniseerd onderstel. Om het transporteren te vereenvoudigen zijn een hijsoog en handgrepen aan beide zijden gemonteerd. Je kunt bouwmeterkast 63A huren bij GECO Verhuur. Bovendien wordt de kunststof hoofdstroomkast ook wel bouwkast of stroomkast genoemd.

Bijzonder aan deze bouwmeterkasten is dat deze bestaan uit twee compartimenten. Het ene deel is bestemd voor de stopcontacten en de schakelaar. Daarnaast is het andere deel bestemd voor het nutsbedrijf. Dat hier de stroomaansluiting in orde moet maken. Dit is wettelijk vereist. Beide compartimenten worden afgesloten middels een deur welke kan worden vergrendeld met een hangslot. Kortom, je huurt bij GECO Verhuur extra veilige bouwkasten.

Specificaties

Materiaal behuizing:                          kunststof
Stroomsterkte hoofdschakelaar:   63 A
CE-markering:                                      ja
Aardbout:                                               ja
Beschermingsgraad:                         IP44
Afmetingen (l x b x h):                       70 x 70 x 130 cm
Gewicht:                                                39 kg

Veelgestelde vragen

Het wordt aanbevolen om een gecertificeerde elektricien die ervaring heeft de bouwmeterkast te laten aansluiten. 

De bouwmeterkast wordt altijd op een veilige locatie geplaatst. Hierbij is het belangrijk dat eventueel werkverkeer niet in aanraking met de kast kan komen. Het verplaatsen van een aangesloten bouwmeterkast is nooit toegestaan. Dit kan immers levensgevaarlijke situaties opleveren.

Zeker! Je kan de bouwmeterkast ook kopen in plaats van huren. Neem contact op met GECO Verkoop voor het kopen van bouwkasten.

Meegeleverd

Bouwmeterkast:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                   excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per week:               € 39,-                 € 50,49

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Bouwkast 63A huren in de buurt

Je kunt de bouwmeterkast 63A bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de bouwmeterkast op te halen. Of laat de bouwkast bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede