Bouwmeterkast 125A

Bouwmeterkast 125A huren doe je bij GECO Verhuur. De bouwaansluitkast is gemaakt van slagvast kunststof en is met zijn wanddikte van ca. 10 mm zo sterk als staal en zo taai als rubber. De kasten worden volgens de laatste Europese norm EN 60439-4 gebouwd en zijn voorzien van het Kema-Keur merk.

Per week:
39,- excl. 7% SRR en BTW 

Omschrijving

Deze bouwmeterkast 125 ampère ofwel aansluit- en verdeelkast dient als tijdelijke stroomvoorziening. Je kunt bouwmeterkast 125A huren bij GECO Verhuur. De bouwmeterkast wordt de kunststof hoofdstroomkast ook wel bouwkast of stroomkast genoemd.

Daarnaast is bijzonder aan deze bouwmeterkast, dat deze bestaat uit twee compartimenten. Het ene deel is bestemd voor de stopcontacten en de schakelaar. Daarnaast is het andere deel bestemd voor het nutsbedrijf. Dat hier de stroomaansluiting in orde moet maken. Dit is wettelijk vereist. Vandaar de term aansluit- en verdeelkast.

Beide compartimenten van de kast worden afgesloten middels een deur. Welke kan worden vergrendeld met een hangslot. Kortom, je huurt bij GECO Verhuur extra veilige bouwkasten.

Specificaties

Materiaal behuizing:                          kunststof
Stroomsterkte hoofdschakelaar:   125 A
CE-markering:                                      ja
Aardbout:                                               ja
Beschermingsgraad:                          IP44
Afmetingen (l x b x h):                        80 x 100 x 90 cm
Gewicht:                                                 75 kg

Veelgestelde vragen

Dat hangt er van af. Het wordt aanbevolen om een bouwmeterkast te laten plaatsen door een ervaren en gecertificeerde elektricien. 

De bouwmeterkasten die je bij GECO Verhuur kunt huren, voldoen aan de verplichte eisen van een bouwkast. Hier vind je het uitgebreide document van Netbeheer Nederland over de eisen aan bouwmeterkasten.

Als de bouwaansluiting is gemaakt, krijg je van de netbeheerder een overzicht van leveranciers die jou tijdelijk gas en/of stroom willen leveren. Je betaalt vervolgens tijdens de bouw maandelijks een bedrag voor onder meer jouw verbruik, de meterhuur en het energietransport.

Meegeleverd

Bouwkast:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                   excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per week:               € 39,-               € 50,49

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Bouwkast 125A huren in de buurt

Je kunt de bouwmeterkast 125A bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de bouwmeterkast op te halen. Of laat de bouwkast bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede