Dakladder huren

Door een dakladder te huren, kun je veilig hellende daken beklimmen. De ladder zorgt er voor dat je inspectie- en klein onderhoudswerk kunt verrichten op het dak. De dakladder is voorzien van wielen voor eenvoudig omhoog rollen van de ladder. Hierdoor kun je je werkplek op het dak makkelijk en veilig bereiken.

Dakladder verhuur 

Als je op zoekt bent naar een dakladder, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Wij zijn in de buurt vanuit onze vestiging in Houten. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle ladders leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een ladder. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Alles over dakladders

Dakladders zijn ideaal voor het beklimmen van hellende daken. Doordat de ladder voorzien is een haak en wielen aan de bovenzijde . Met de wielen rijd je de ladder gemakkelijk over het dakvlak tot de nok, vervolgens draai je de ladder en de beugel achter de nok, zodoende kan je veilig naar de nok klimmen

Welke dakladder gebruik je voor welke klus?

Wanneer je een schuin dak wilt beklimmen, dan is het handig om een dakladder met nokhaak te huren. Dit is een specialistische ladder voor het veilig beklimmen van hellende daken.

Bovendien als je een klus hebt, zoals inspectie- en klein onderhoudswerk. Biedt de dakladder met nokhaak een optie.

De dakladder is voorzien van wielen voor eenvoudig omhoog rollen. Bovendien is de dakladder eenvoudig te monteren door het omkeren van de nokhaak over de nok van het dak. Hierdoor is de ladder te plaatsen door één persoon.

Hoe plaats je een dakladder?

Zorg er allereerst voor dat je zelf veilig op de grond of een steiger staat. En dat je met vanaf jouw positie tot de nok van het dak kunt komen. Als je vervolgens de ladder rolt over de ‘achterzijde’ over de wielen. Hierdoor beschadig je jouw dakpannen niet en rol je de ladder eenvoudig naar de nok. Vervolgens draai je de ladder om. Dit kan aangezien de ladder licht van gewicht is. Tot slot bevestig je de ladder over de nok heen en controleer je of deze stevig ligt.

Hoe beklim je een ladder?

Beklim de ladder altijd met het gezicht naar de ladder toe. Zorg dat je altijd 3 contactpunten met de ladder houdt. Beklim de ladder niet met meerdere personen tegelijk.