Mini hijskraan 11 meter

Mini hijskraan 11 meter huren? De mini hijskraan is ideaal om te huren voor praktisch alle hijstoepassingen. De hijskraan excelleert in activiteiten in beperkte ruimtes. Mini hijskranen worden bijvoorbeeld veel ingezet voor het monteren van panelen, glas of staalconstructies. Ook tijdens renovatiewerkzaamheden is een mini hijskraan een veelgebruikt hulpmiddel.

Door de mini hijskraan te huren, kun je zelfs in nauwe ruimtes hijsen 

Tot 10,90 meter kun je hijsen met deze hijskraan

De mini hijskraan is hybride. De kraan werkt zowel op accu als benzine 

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Mini hijskraan 11 meter huren? Een mini hijskraan is ideaal om te huren het werk in de kleine ruimtes. In veel van de gevallen is een minihijskraan handig bij werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden op moeilijk bereikbare plekken. Zoals binnen in een gebouw, parkeergarage of een luchthaven. Projecten waar de meeste mini hijskranen voor worden gebruikt zijn: hijs, transport en montageklussen.

Wanneer je een klus heeft waarbij een minihijskraan huren essentieel is, bent je bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren je graag over de benodigde middelen per klus, zodat je moeiteloos je project kan uitvoeren. Al de mini hijskranen zijn gemakkelijk in gebruik en snel wendbaar. Daarom zijn de mini hijskranen voor iedereen toegankelijk. Tot slot zijn de kranen voorzien van een radiografische afstandsbediening, die eenvoudig te bedienen is.

Specificaties

Aandrijving: benzine en 230 V
Hefvermogen:  1,2 ton x 3,00 meter
Hefhoogte:  10,9 meter
Gewicht:  1800 kg
Transport afmetingen:  2,80 x 0,77 x 1,60 meter

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Mini hijskraan huren?

Het is tevens mogelijk om de mini hijskraan tot 11 meter te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Mini hijskraan huren?

De minihijskraan kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad