Mini hijskraan 11 meter

Mini hijskraan 11 meter huren? De mini hijskraan is ideaal om te huren voor praktisch alle hijstoepassingen. De hijskraan excelleert in activiteiten in beperkte ruimtes. Mini hijskranen worden bijvoorbeeld veel ingezet voor het monteren van panelen, glas of staalconstructies. Ook tijdens renovatiewerkzaamheden is een mini hijskraan een veelgebruikt hulpmiddel.

Per dag:
op aanvraag 

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Mini hijskraan 11 meter huren? Een mini hijskraan is ideaal om te huren het werk in de kleine ruimtes. In veel van de gevallen is een minihijskraan handig bij werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden op moeilijk bereikbare plekken. Zoals binnen in een gebouw, parkeergarage of een luchthaven. Projecten waar de meeste mini hijskranen voor worden gebruikt zijn: hijs, transport en montageklussen.

Wanneer je een klus heeft waarbij een minihijskraan huren essentieel is, bent je bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren je graag over de benodigde middelen per klus, zodat je moeiteloos je project kan uitvoeren. Al de mini hijskranen zijn gemakkelijk in gebruik en snel wendbaar. Daarom zijn de mini hijskranen voor iedereen toegankelijk. Tot slot zijn de kranen voorzien van een radiografische afstandsbediening, die eenvoudig te bedienen is.

Specificaties

Aandrijving:                      benzine en 230 V
Hefvermogen:                  1,2 ton x 3,00 m
Hefhoogte:                        10,9 m
Gewicht:                            1800 kg
Transport afmetingen:    2,80 x 0,77 x 1,60 m

Veelgestelde vragen

Nee, bij deze minihijskraan is een hijsbewijs niet verplicht. Een hijsbewijs wordt pas verplicht als de maximum bedrijfslastmoment meer dan 10 tonmeter (ton maal meter) bedraagt.

Je kan de hijskraan zelf vervoeren per machinetransporter. Of het transport uitbesteden aan GECO.

Meegeleverd

Mini hijskraan:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                    incl. SRR en BTW
Per dag:                    op aanvraag
Per week:                 op aanvraag
4 weken:                   op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Mini hijskraan huren in de buurt

Je kunt de mini hijskraan bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de hijskraan 11 meter op te halen. Of laat de mini hijskraan bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede