Verlichting huren

De juiste verlichting is vaak essentieel voor jouw klus. Vandaar dat je bij ons allerlei soorten verlichting kunt huren. Allereerst kun je bij ons terecht voor bouwlampen. Maar wij verhuren ook lichtmasten met een hoge lichtopbrengst voor het verlichten van terreinen, waar bijvoorbeeld mensen veilig moeten werken en rondlopen. Deze mobiele lichtmasten zijn geluidsarm en gecertificeerd. Ook verhuren wij hybride lichtmasten of lichtmast containers aan.

Verlichting verhuur 

Verlichting is essentieel bij jouw klus. Simpel gezegd zie je zonder licht niks. Bij de keuze van de juiste verlichting spelen diverse vragen zoals: welke oppervlakte en activiteit wil je verlichten, is er eigen stroomvoorziening en voldoende ventilatie? Aan de hand van de antwoorden bepalen we samen met jou hoe we je het beste kunnen helpen.

Je kunt bij ons onder meer terecht voor lichtmasten met een hoge lichtopbrengst voor het verlichten van terreinen en projecten waar mensen veilig moeten werken en rondlopen. Deze mobiele lichtmasten zijn geluidsarm en gecertificeerd. Ook bieden wij graag onze hybride lichtmasten of lichtmast containers aan. Onze opties zijn zó uitgebreid, dat we altijd het ideale lichtplan voor jouw klus kunnen realiseren.

Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van stroomkabels. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag. Wanneer je een verlichting wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle verlichting leveren.

Alles over verlichting

Als je verlichting wilt gaan huren, ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien hebben wij een aantal extra tips en adviezen op een rijtje gezet. 

Welke soorten verlichting kun je huren?

Allereerst kun je terecht voor verschillende lichtmasten:

  • Lichtmast 12 meter huren? De lichtmast is ideaal om te huren voor grote bouwprojecten om het bouwterrein te verlichten.
  • De lichtmast container is een stevig en makkelijk, met een heftruck of verreiker, te verplaatsen lichtmast.
  • De hybride lichtmast werkt zowel op stroom als op benzine. Handig voor verplichting waar je tijdelijk geen stroomvoorziening hebt, maar wel licht nodig hebt.
  • Een mobiele lichtmast verplaats je makkelijk over allerlei terreinen.

Vervolgens kun je terecht voor bouwlampen:

Hoe zorg je dat je veilig werkt met verlichting?

Veiligheid staat altijd bovenaan. Houd daarom rekening met de ruimte waarin je de bouw lamp gaat gebruiken. Werk je in een volle ruimte? Dan raden we aan een bouwlamp met statief te kopen, zodat de lamp stevig en veilig staat.

Kun je verlichting ergens ophalen en vervolgens ergens anders terugbrengen?

Ja! Je kan de verlichting ergens ophalen en vervolgens ergens anders terugbrengen. Dit is bij ons geen probleem en je kunt het aangeven bij de reservering.

Kun je verlichting bezorgen?

Wij kunnen de verlichting zeker weten voor jou bezorgen. Wij ontzorgen jou zo veel mogelijk op dit gebied. Daarom kunnen wij ook het plaatsen van lichtmasten verzorgen.