Tapijtreiniger

Tapijtreiniger huren? De tapijtreiniger is ook geschikt voor de reiniging van bekleding. Vandaar wordt het handige stuk gereedschap ook wel bekledingreiniger genoemd. De tapijtreiniger is ideaal om te huren wanneer je een vloerkleed of tapijt wilt reinigen. Een tapijtreiniger gebruikt een combinatie van water, schoonmaakmiddel en zuigkracht.

De tapijtreiniger is extra gebruiksvriendelijk 

Bovendien heb je een uitneembaar waterreservoir

De tapijtreiniger of ook wel bekledingsreiniger heeft een sproei-extractiemethode voor optimale reiniging

  • Dag 20,-
  • Week 50,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Tapijtreiniger huren? De bekleding- en tapijtreiniger is een multifunctionele tapijtreiniger. De tapijtreiniger is niet alleen geschikt voor kleine tot middelgrote tapijtoppervlakken. Maar ook voor het reinigen van bijvoorbeeld stoffen autostoelen of ander (stoffen) interieur. Hierdoor wordt de machine ook wel bekledingsreiniger genoemd. De tapijt en bekledingreiniger is voor de eenvoudige reiniging, wassen en ook nog eens drogen.

Met behulp van de universele handtool kun je eenvoudig zonder gereedschap wisselen tussen de accessoires. Tevens beschikt de tapijtreiniger over een uitneembare vuilwatertank waardoor deze eenvoudig te legen is en de schoonwatertank weer eenvoudig te vullen is. De bekledingreiniger is eenvoudig in gebruik en beschikt ook over de mogelijkheid om alleen te sproeien of alleen opzuigen. Als reinigingsmiddel adviseren wij RM 760 Carpet Pro tapijtreinigingsmiddel aan.

Specificaties

Spanning: 230 V
Geluidsniveau: 59 dB(A)
Max. vermogen:  50/60 Hz
Luchtverplaatsing: 55 liter per seconde
Vacuüm: 245 mbar
Sproeihoeveelheid: 0,95 liter per minuut
Sproeidruk: 4 bar
Tankinhoud schoonwater: 11 liter
Tankinhoud vuilwater: 7 liter
Afmetingen (lxbxh): 500 x 380 x 485 mm
Gewicht: 10,2 kg

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de hogedrukreiniger gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Bekledingreiniger huren?

Het is tevens mogelijk om de tapijtreiniger te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Bekledingreiniger huren?

De tapijt- en bekledingreiniger kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad