Tapijtreiniger

Tapijtreiniger huren? De tapijtreiniger is ook geschikt voor de reiniging van bekleding. Vandaar wordt het handige stuk gereedschap ook wel bekledingreiniger genoemd. De tapijtreiniger is ideaal om te huren wanneer je een vloerkleed of tapijt wilt reinigen. Een tapijtreiniger gebruikt een combinatie van water, schoonmaakmiddel en zuigkracht.

Per dag:
20,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          50,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Tapijtreiniger huren? De bekleding- en tapijtreiniger is een multifunctionele tapijtreiniger. De tapijtreiniger is niet alleen geschikt voor kleine tot middelgrote tapijtoppervlakken. Maar ook voor het reinigen van bijvoorbeeld stoffen autostoelen of ander (stoffen) interieur. Hierdoor wordt de machine ook wel bekledingsreiniger genoemd. De tapijt en bekledingreiniger is voor de eenvoudige reiniging, wassen en ook nog eens drogen.

Met behulp van de universele handtool kun je eenvoudig zonder gereedschap wisselen tussen de accessoires. Tevens beschikt de tapijtreiniger over een uitneembare vuilwatertank waardoor deze eenvoudig te legen is en de schoonwatertank weer eenvoudig te vullen is. De bekledingreiniger is eenvoudig in gebruik en beschikt ook over de mogelijkheid om alleen te sproeien of alleen opzuigen. Als reinigingsmiddel adviseren wij RM 760 Carpet Pro tapijtreinigingsmiddel aan.

Specificaties

Spanning:                                230 V
Geluidsniveau:                       59 dB(A)
Max. vermogen:                     50/60 Hz
Luchtverplaatsing:               55 liter per seconde
Vacuüm:                                  245 mbar
Sproeihoeveelheid:               0,95 liter per minuut
Sproeidruk:                              4 bar
Tankinhoud schoonwater:   11 liter
Tankinhoud vuilwater:           7 liter
Afmetingen (lxbxh):                500 x 380 x 485 mm
Gewicht:                                    10,2 kg

Veelgestelde vragen

Je kunt het beste je tapijt reinigen door gebruik te maken van de tapijtreiniger machine in combinatie met het reinigingsmiddel. Hierdoor spuit en zuig je direct de reiniging in het tapijt, waardoor zelfs hardnekkige vlekken oplossen. 

Bij het huren van de tapijtreiniger, kun je een fles deepclean erbij kopen. Dit is zeer effect sproeiextractie schoonmaakmiddel. Het is een soort shampoo voor tapijt die geen residu achter laat. Vlekken worden hiermee voorbehandeld en vervolgens schoongemaakt dankzij de tapijtreiniger.

Zeker weten! Je kan de steel verwijderen van de tapijtreiniger waardoor je als het ware een soort stofzuiger-achtige machine hebt. Hiermee kun je vervolgens je complete bekleding van je auto reinigen.

Meegeleverd

Tapijtreiniger:               1 stuk 
Steel:                              1 stuk
Vloeistofreservoir:      1 stuk

Optioneel

Deepclean reinigingsmiddel

 

Tarieven

                                 excl. BTW          incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 20,-                 € 25,89
Per week:             € 50,-                 € 64,74

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Uitlegvideo

Tapijtreiniger huren in de buurt

Je kunt de tapijtreiniger bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de tapijtreiniger op te halen. Of laat de bekledingreiniger bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede