Transporthondje

Het transporthondje is een van de makkelijkste hulpmiddelen bij het verhuizen of het vervoeren van spullen. Deze meubelroller blaft niet maar ontziet jou wel van al dat gesjouw en kan tot wel 200 kg vervoeren. De afmetingen in cm zijn: 60 x 115.

Door een transporthondje te huren, kun je allerlei meubels en materialen rollen tot 200 kg

Dankzij de vier zwenkwielen kun je de meubelroller alle kanten op bewegen

Het transporthondje is zelf licht in gewicht en eenvoudig te vervoeren in je kofferbak

  • Dag 6,-
  • Week 15,-

Exclusief transport en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een transporthondje huren? Met een meubelroller kun je gemakkelijk zware meubels zoals kasten, huishoudelijke apparaten of tafels verplaatsen. Maar ook stoelen, banken en instrumenten zoals piano’s. Hiermee kun je rugklachten voorkomen. Een meubelroller is ook wel bekend als meubelhondje of transporttrolley en bestaan uit een plank met vier wielen. Meubelrollers beschikken over zwenkbare draaiwielen zodat je precies kunt sturen zoals jij dat wilt.

Het oppervlak van de meubelroller is 60 x 115 centimeter. Daarnaast is het transporthondje plat waardoor je gemakkelijk groter objecten kunt verplaatsen. De meubelroller is uitermate geschikt voor het transporteren van allerlei soorten meubels of ander materieel tot 200 kg.

Specificaties

Lengte platform: 60 centimeter
Breedte platform:  115 centimeter
Aantal wielen:  4 zwenkwielen
Hefvermogen:  200 kg

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je het Transporthondje huren?

Het is tevens mogelijk om de meubelroller te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je het Transporthondje huren?

Het transporthondje kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad