Transporthondje

Het transporthondje is een van de makkelijkste hulpmiddelen bij het verhuizen of het vervoeren van spullen. Deze meubelroller blaft niet maar ontziet jou wel van al dat gesjouw en kan tot wel 200 kg vervoeren. De afmetingen in cm zijn: 60 x 115.

Per dag:
6,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          15,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Wil je een transporthondje huren? Met een meubelroller kun je gemakkelijk zware meubels zoals kasten, huishoudelijke apparaten of tafels verplaatsen. Maar ook stoelen, banken en instrumenten zoals piano’s. Hiermee kun je rugklachten voorkomen. Een meubelroller is ook wel bekend als meubelhondje of transporttrolley en bestaan uit een plank met vier wielen. Meubelrollers beschikken over zwenkbare draaiwielen zodat je precies kunt sturen zoals jij dat wilt.

Het oppervlak van de meubelroller is 60 x 115 centimeter. Daarnaast is het transporthondje plat waardoor je gemakkelijk groter objecten kunt verplaatsen. De meubelroller is uitermate geschikt voor het transporteren van allerlei soorten meubels of ander materieel tot 200 kg.

Specificaties

Lengte platform:     60 cm
Breedte platform:   115 cm
Aantal wielen:          4 zwenkwielen
Hefvermogen:           200 kg

Veelgestelde vragen

Door een transporthondje te huren, kun je allerlei meubels en materialen rollen tot 200 kg. Dankzij de vier zwenkwielen kun je de meubelroller alle kanten op bewegen.

Een meubelhondje, meubelroller of verhuishondje is geschikt voor het transporteren van meubels, dozen, machines en vele andere zware goederen.

Meegeleverd

Meubelhondje:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 6,-                 € 7,77
Per week:             € 15,-                € 19,42

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Transporthondje huren in de buurt

Je kunt het transporthondje bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om het meubelhondje op te halen. Of laat het meubelhondje bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede