Gevelsteiger

Een stalen gevelsteiger wordt veelal gebruikt voor stukadoorswerkzaamheden, renovatie, restauratie en onderhoud. Het renovatiesteiger kan gebruikt worden als schildersstelling. Zorg dat je veilig op een hoogte werkt met dit gevelsteiger.

De gevelsteigers kunnen volledig rondom een gebouw geplaatst worden

Meerdere systemen, lengtes en breedtes mogelijk

De gevelsteigers zijn snel op en af te bouwen

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

De gevelsteiger is geschikt voor werkzaamheden van lange duur waarbij meerdere vakdisciplines aan dezelfde gevel moeten werken. Je kunt bij ons een gevelsteiger huren op aanvraag. Wat betekent dat wij samen met jou gaan kijken welk gevelsteiger het beste bij jouw klus past. Ook kijken wij samen naar welk systeem qua gevelsteiger je wilt gaan huren. De vloerhoogte van de gevelsteiger is namelijk afhankelijk van het systeem en is meestal aan te passen aan de situatie. Bij de gevelsteiger hebben de frames geen sporten zoals dat bij de rolsteiger het geval is. Als je de gevelsteiger huurt maak je dus gebruik van een werkvloer zonder speciale aanpassingen die over de hele lengte van de gevel gebruikt kan worden. De vast doorlopende vloeren zorgen ervoor dat het gevelsteiger makkelijk begaanbaar is.

De gevelsteigers worden bijna altijd gehuurd om rond een pand te plaatsen. Als je niet dagelijks met steigers werkt zorgt de gevelsteiger voor minder tijdsverlies en dus minder kosten dankzij de snelle en eenvoudige (de)montage. Bij werk in bijvoorbeeld smalle straten kan je de gevel afschermen wat de veiligheid bevorderd.

Specificaties

Lengte: nader te bepalen wat de lengte moet zijn
Breedte:  vaak is de breedte 60 centimeter
Belasting: afhankelijk van het soort systeem
Totaal belasting: afhankelijk van het soort systeem

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je het Gevelsteiger huren?

Het is tevens mogelijk om het gevelsteiger te laten bezorgen en ophalen. Ook kun je het steiger laten opbouwen door de experts van GECO Verhuur. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je het Gevelsteiger huren?

Het gevelsteiger kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00