Schoorsteensteiger huren

Het huren van een schoorsteensteiger is de oplossing voor het veilig werken aan je schoorsteen. Licht in gewicht, snel en makkelijk te plaatsen en vormt een veilige werkvloer. Het schoorsteensteiger is perfect te gebruiken voor schuine daken.

Schoorsteensteiger verhuur 

Wanneer je een schoorsteensteiger wilt huren, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging in Houten zijn wij gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle steigers leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een schoorsteensteiger. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je bellen.

Dus wanneer je op zoekt ben naar het huren van daksteigers, kun je bij ons terecht. 

Alles over schoorsteensteigers

Een schoorsteensteiger creëert een veilige en horizontale werkplek. Het veilige schoorsteen steiger is voorzien van alle bijbehorende onderdelen zoals; plateaus, schoren, nokladders en andere benodigdheden. Natuurlijk voldoet het steiger aan laatst gestelde NEN normen.

Een schoorsteensteiger is ideaal om te huren als je aan het klussen bent aan je schoorsteen of op de nok van het dak. 

Welke soorten schoorsteensteigers zijn er te huur?

Er zijn twee soorten schoorsteensteigers te huur bij ons:

Hoe bouw je een schoorsteensteiger op?

Elke schoorsteensteiger heeft eigen opbouwvoorschriften. GECO Verhuur geeft daarom per schoorsteensteiger een opbouwhandleiding mee. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe je de steiger veilig kunt opbouwen. Onze ervaren verhuurmedewerkers geven ook graag de benodigde tips en adviezen.