Trappentoren huren

Het huren van een trappentoren zorgt voor het veilig werken op hoogte. De veilige trapsteigers zijn ideaal tijdens evenementen of op locaties waar werkzaamheden plaatsvinden waar men veel op en neer moet in het steiger. Vanzelfsprekend voldoet al het materieel aan de strengste normen, van bouwbesluit tot evenementenveiligheid. Je kunt zowel een parallel trappentoren huren als een zizag trappentoren.

Trappentoren verhuur 

Publiekstoegankelijke trappen zijn de oplossing om werken op grote hoogte ergonomisch en veilig te maken. Daarom als je een trappentoren wilt huren, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Wij zijn in de buurt vanuit onze vestiging in Houten. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle trappentorens leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Als je bijvoorbeeld twijfelt over welke toren je nodig hebt? Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een trappentoren. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Bij GECO Verhuur vind je alles voor het huren van steigers, trapladders of een trappentoren. Samengevat, GECO Verhuur is het verhuurbedrijf voor het huren van verschillende trappen.

Alles over trappentorens

Bij het huren van een trappentoren steiger is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Het belangrijkste is natuurlijk de veiligheid. Zorg daarom dat je weet op welke hoogte je moet werken en/of wilt staan. Daarnaast is het belangrijk om te weten waarvoor je de trappentoren wilt gebruiken. Er zijn verschillende soorten traptorensteigers, waardoor er altijd een geschikte trappentorensteiger is voor jouw klus. Ook is het handig om te weten of je de aluminium trappentoren zelf wilt vervoeren en kan op- en afbouwen. Uiteraard kan GECO Verhuur dit ook voor jou verzorgen.

Welke trappentoren steigers zijn er?

Om te zorgen dat je veilig de werkplek op hoogte bereiken kan heeft GECO Verhuur de volgende soorten aluminium trappentoren steigers:

  • Trappentoren parallel
  • Trappentoren zigzag

Wanneer is het handig om een trappentoren te plaatsen?

Een trappentoren is handig wanneer je voor jouw klus met materiaal naar boven moet lopen. Dankzij de inwendige trappen met leuning loop je veilig en gemakkelijk omhoog. Bij een trappentoren parallel heb je bovendien op elke verdieping (einde van de trap) een platform waarop je werken en/of rusten kan.

Wat zijn de eisen aan een trappentoren?

Elke trappentoren steiger heeft eigen opbouwvoorschriften. GECO Verhuur geeft daarom per steiger een opbouwhandleiding mee. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe je de trappentoren veilig kunt opbouwen. Onze ervaren verhuurmedewerkers geven ook graag de benodigde tips en adviezen.

Belangrijk is dat de trappen toren steiger niet gaat hellen; een trappentoren mag maximaal 1 cm per meter overhellen. Plaats de steiger om deze reden op een verharde ondergrond en gebruik bij het opbouwen van een steiger altijd een waterpas. Ook is het gebruik van stabilisatoren aan te raden. GECO Verhuur levert deze er kosteloos bij. Wil je de steiger liever door ons laten opbouwen, dan kan GECO Verhuur dat verzorgen.