Loopbrug 9 meter

Een loopbrug van 9 meter is ideaal om te huren voor het overbruggen van obstakels zoals erkers of poorten. Met de aluminium loopbrug kun je 9 meter afstand tussen rolsteigers overbruggen. De loopbrug is extra veilig door de anti-slipvloer en de schoprand.

Per dag:
49,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          70,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Loopbruggen kunnen voor verschillende doeleinden worden verhuurd. Je kunt een loopbrug gebruiken om een steiger mee uit te breiden. Ook kun je een loopbrug gebruiken voor het werk aan bijvoorbeeld galerijen van flatgebouwen. In dit geval kun je een loopbrug huren met aan één zijde, de buitenzijde, een leuning.

Er zijn steigers te huur in veel verschillende maten, maar in sommige gevallen kan het veel eenvoudiger zijn om twee rolsteigers te huren en daar een of meerdere loopbruggen tussen te plaatsen. Bijvoorbeeld als je een brug wilt creëren tussen twee verschillende steigers, zodat werkers niet helemaal naar beneden, en daarna weer helemaal omhoog moeten klimmen. De loopbruggen zijn te huur met leuningen aan beide zijden of juist aan een enkele zijde. Er zijn loopbruggen in verschillende maten.

Specificaties

Lengte:                  900 cm
Breedte:                   60 cm
Belasting:           70 kg/m²
Totaal belasting:    250 kg bij gelijke verdeling

Veelgestelde vragen

Nee, de loopbrug 9 meter is vanwege de lengte te lang om met een auto te vervoeren. Neem contact op met GECO voor de transportmogelijkheden.

Je kan een loopbrug tussen twee stevige objecten plaatsen om een platform te creëren. Bijvoorbeeld een loopbrug tussen twee steigers in.

Het is belangrijk dat je deze lange loopbrug veilig gebruikt. Vraag daarom onze professionele collega’s om raad en advies. Wij denken graag mee zodat je de loopbrug veilig kunt gebruiken in jouw situatie.

Meegeleverd

Loopbrug:               1 stuk

Optioneel

Gehoorbescherming
Handschoenen
Veiligheidsbril

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 49,-                 € 63,44
Per week:             € 70,-                 € 87,24

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Loopbrug huren in de buurt

Je kunt de loopbrug 9 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de loopbrug op te halen. Of laat de loopbrug 900 cm bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede